Nordre Aker Budstikke

I overkant lang omvei

Den som leter etter Jomfrustien på Ullevål, leter forgjeves. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Her ble det vel feil, Statens vegvesen?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVÅL: Nordre Aker Budstikke fikk torsdag melding om dette skiltet ved anleggsplassen for den nye gangbroa over Ring 3 ved Ullevaal stadion.

Her får forbipasserende beskjed om at stien er midlertidig stengt og at de heller skal benytte Jomfrustien.

Problemet er bare at Jomfrustien ligger på Bekkelaget, en «omvei» som ifølge Google Maps ligger 8,7 kilometer unna. Til fots tar det 1 time og 53 minutter å komme seg fra Ullevaal stadion til Jomfrustien. Og så skal man tilbake igjen.

Skjermdump, Google Maps.


– Ja, dette ble i overkant langt, ler Håvard Vikheim, kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen, på telefon fredag ettermiddag.

– Dette har nok hengt igjen etter en tidligere jobb.

Vegvesenets folk skal ta turen til Ullevål og ta ned skiltet så raskt som mulig og sjekke om det henger igjen flere skilt med feil budskap, legger han til.

Ny gangbro

Statens vegvesen er i gang med å bygge ny gangbro over Ring 3, fra Ullevaal stadion til Blindern videregående skole. Den gamle var overmoden for utskiftning. Her kan du se hvordan den nye skal bli.

Fjernet påkjøringsrampe

Før jul skrev vi om at akselerasjonsfeltet i østgående retning – påkjøringsrampa – fra Sognsveien til ringveien var blitt fjernet, som følge av arbeidet. Det skapte både kø og farlige situasjoner.


Etter tilbakemeldingene fra lokalmiljøet, startet Statens vegvesen natt til fredag arbeidet med å sikre forholdene for bilistene. Les om tiltakene her.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Blindernrevyen 2018: All verdens morsomheter på Blindernrevyen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...