Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Innbruddsraid i Korsvoll-området – politiet ber folk følge med

TIPS: Politiet ber folk følge med og tipse om personer i området som tilsynelatende ikke ser ut til å høre hjemme der. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ILLUSTRASJONSFOTO

I løpet av to uker har seks eneboliger vært utsatt for innbrudd i Korsvollområdet. Politiet vil gjerne ha tips.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2015 kl 10:13

KORSVOLL: Politiførstebetjent Erik Ulleberg ved Majorstua politistasjon kan bekrefte at det har vært spesielt mange innbrudd i Korsvollområdet den siste tiden, et par av innbruddene har også skjedd i henholdsvis Nordbergveien og på Brekke.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Et høyt tall

- Det har vært i alt seks innbrudd i løpet av de siste to ukene. Det er et høyt tall innenfor samme området, og vi ser innbruddene i sammenheng, sier Ulleberg.

Innbruddene har skjedd i eneboliger. Elektronikk og smykker er blant det som er stjålet fra boligene.

Les også: Trår til fem ganger i uka for å lage skøytebane

- Vi jobber nå med etterforskningen. Det er funnet spor og gjort observasjoner i forbindelse med innbruddene, men foreløpig har vi ingen mistenkte, sier Ulleberg.

Han oppfordrer folk til å bli mer "nabokjerringa".

- Følg med!

- Det er flott hvis folk følger med i nabolaget. Er det noe mistenkelig, folk som snoker rundt i området uten å tilsynelatende ha noe tilhørighet der, ta kontakt på 02800. Så sender vi en patrulje, oppfordrer Ulleberg.

Innbruddene antas å ha skjedd dagtid, tidlig ettermiddag- eller kveld.

- Vi har nok inntrykk av at dette er kriminelle som kartlegger godt i forkant hvor og når de skal bryte seg inn i boligene, sier Ulleberg.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...