Nordre Aker Budstikke

Årets Navn Nordre Aker

– Ja, jeg er barnslig

Leserne har talt: Rannveig Berge (31) er "Årets Navn 2008" i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN/NORDBERG: "Rannveig er borte, borte, borte! Hun har gjemt seg, og vi finner henne ikke!"

Dette er beskjeden vi møter på Rannveig Berges mobilsvar når vi ringer for å gratulere henne med seieren i Nordre Aker Budstikkes kåring av Årets navn i bydelen. I tre uker har leserne kunnet stemme på fire verdige kandidater fra Nordre Aker.

Gi din gratulasjon til Rannveig Berge i kommentarfeltet under!

Oppslutningen om Rannveigs kandidatur har vært fenomenal. Hundrevis av stemmer har veltet inn til redaksjonen. Men da det gjensto timer igjen av avstemningen var det ikke lenger noen tvil. Nordre Aker Budstikkes lesere ville ha denne damen som "Årets Navn".

Bevarer leken i seg

– Er du litt barnslig, Rannveig Berge?

Rannveig ler hjertelig og svarer "ja" uten å tenke seg om.


– Ja, jeg er nok litt barnslig. Det blir mye tull og tøys i barnehagen. Det er viktig å kunne leke og bevare barnet i seg, men det tror jeg du må for å jobbe i barnehage, sier Berge.

Hun har jobbet i Havnabakken barnehage i ni år, og fortsatt gleder hun seg stort til å gå på jobb hver eneste dag.

Stor "fanskare"

Berge er strålende fornøyd med seieren, men litt overveldet også.

– Det er veldig hyggelig å bli satt pris på, nesten uvirkelig! Jeg ble litt overrasket over å bli nominert i utgangspunktet. Men dette var gøy!

– Hva tenker du om at du tydeligvis er en så stor del av mange menneskers liv, antall stemmer tatt i betraktning?

– Jeg treffer 300-400 barn gjennom korene jeg er med i, og da er det jo naturligvis mange foreldre og søsken, sier Berge beskjedent.

Synger i fleng

Men merittlisten til den smilende kvinnen er langt fra beskjeden. Hun var primus motor bak Nordberg barnegospel for seks år siden.


– Vi startet med fem barn, i dag er det 130, så det har vært en fantastisk vekst. Nå har vi blitt nødt til å dele koret i to, en gruppe for de fra fire år og opp til 2. klasse, og en for de fra 3. klasse og oppover, sier Berge.

Sju år tilbake var det Mega-koret, i regi av daværende Bydel Sogn, men under Berges ledelse, som så dagens lys. Den dag i dag leder hun alle femåringene som sogner til Kringsjå, Korsvoll og Tåsen skoler i musikalske sprell en gang i måneden.

– Det er utrolig gøy, og jeg får så mye igjen av å jobbe med barna og jeg ser at det gjør dem glade. Korarbeidet tar mye tid, men så lenge det er gøy gjør det ingenting. Den dagen det ikke er gøy lenger, blir jeg nødt til å gi meg.

– 2008 var et veldig bra år. Vi har holdt konserter og spilt inn cd med barnegospel, sier Berge.

Gi din gratulasjon til Rannveig Berge i kommentarfeltet under!

Anonym på Sinsen

– Hva syns du om å bli valgt til Årets navn i en bydel du ikke engang bor i?


– Men jeg føler at jeg bor her! Jeg tilbringer jo det meste av min våkne tid her, ler Berge, som har postadresse på Sinsen.

– Og så kjenner jeg så mange mennesker her. På Sinsen er det ingen som vet hvem jeg er. Der kan jeg fortsatt være anonym, spøker Berge.

– Penger til barna

Om pengene hun skal få donere til et egetvalgt godt formål, er Berge klar på én ting:

– Det må gå til noe for barn. Det er utrolig mange gode formål, men jeg tror jeg vil velge barneavdelingen på Rikshospitalet, avslutter Berge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...