Nordre Aker Budstikke

Jenta med 6,4 i snitt!

Hun fortjener vel å bli båret litt av storebror Emil, etter superlevering av avgangskarakterer ved Blindern videregående skole. Foto: Privat

– Jeg er fornøyd med at jeg har klart å balansere det opp mot det å være sosial, sier Nora, som nå har videre utdanningsplan klar fra høsten av.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2020 kl 10:17

BLINDERN: Avisa hørte om Nora Engelstad Moghaddam, som virkelig har levert på skolen, med ikke mindre enn 6,4 i snitt! Det betyr seks i alle fag, og også tilleggspoeng for realfag.

Nora selv er veldig klar på at dette ikke er noe å skryte så veldig av, men klart er hun fornøyd med resultatene.

Russetid

– Jeg har gjort det jeg skal opp gjennom skoleårene, og så er jeg fornøyd med at jeg har klart å balansere det opp mot det sosiale - å være sosial og være med venner er også veldig viktig for meg. Og å trene og gjøre andre "vanlige" ting utenfor skolen, sier Nora, som er midt i russetiden, noe forsinket på grunn av situasjonen med korona.

– Det gjorde det faktisk lettere å jobbe med skolen de siste månedene, siden korona satt russetiden på vent, legger hun til.

Hun er på russebussen Impuls 2020 sammen med andre jenter fra Blindern videregående skole. Nå feirer hun russetid med god samvittighet.


Planen er klar for høsten, det blir medisin ved NTNU, og hun har i hvert fall høyt nok snitt til å komme inn der.

– Så får vi se etterhvert hvilken retning innen medisin det blir.

Stolt rektor

Rektor ved Blindern videregående skole, Hege Haugland, skryter av Nora.

– Selvfølgelig er vi stolte av å ha en elev med et så høyt snitt. Hun har vært en veldig engasjert og målbevisst elev, med stor motivasjon for å lære. Hun tar med veiledning og jobber systematisk og analystisk. Nora er reflektert og en utavendt jente. I tillegg har hun en fin kombinasjon av det faglige og det sosiale. Hun er også en aktiv og inkluderende elev i skolefelleskapet, sier Haugland til Nordre Aker Budstikke.


Rektor benytter også anledningen til å skryte av to andre elever som har over 6 i snitt, en med 60,6 og 60,1 poeng.

– I tillegg har vi en elev her som ikke har noe fravær i det hele tatt, gjennom disse tre årene. Det er også noe å legge merke til, sier rektor.

Vitnemålene deles ut onsdag.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...