Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jentene har noe skikkelig spennende på gang

Fra venstre Ina Cathrine Myhre, Mariann Staxrud Utstumo og Cathrine Tangen - drar snart til Kroatia. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

For første gang i hele sitt liv skal de spille med det norske flagget på brystet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Og kanskje med navnet ditt også på drakta, for de trenger en sponsor, håndballdamene fra Kjelsås. Som nå er plukket ut til å bli med i Veteran EM i Kroatia i juni.

LES OGSÅ: I denne elvedammen blir det ikke lov å bade før langt ut i juli

Norske flagget

Det er blide damer og mye latter i Kjelsåshallen torsdag kveld. Ina Cathrine Myhre (37), Mariann Staxrud Ustumo (42) og Cathrine Tangen (43) skal i juni for første gang oppleve å spille med det norske flagget på brystet.

Det er the Croatian handball federation - håndballforbundet i Kroatia - som inviterer til European Master Championship i juni.

– Klart det var stas da telefonen kom. Det er Oppegård Håndball som organiserer de to norske damelagene som skal være med i Veteran EM, og de ønsket altså tre spillere fra Kjelsås, forteller Mariann.

Oppegård er også et lag jentene har spilt mye mot opp gjennom håndballårene.

Kan bli mye sosialt også i EM Håndball for veteraner, fra venstre Ina, Mariann og Cathrine. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Superstolte

Og selvfølgelig er det stas å få bli med på landslaget, uansett alder.

– Vi er superstolte over å få være med på dette. Norge var med også i fjor. Det er et tøft nivå, så etter fjorårets resultater, så er i hvert fall målet å gjøre det bedre i år!

LES OGSÅ: Ikke vanskelig å forstå at en arkitekt fra London kan falle totalt for vakre Akerselva

Nå trener de sammen med resten av veteran EM-jentene en gang i uka fremover mot avreise 8. juni. I tillegg til egentrening - sesongen for det eldste damelaget til Kjelsås er for lengst over.

Ina er midtback og «potet», Mariann er høyreback og Cathrine er venstre back.

– Vi tror det er rundt 10 land som er med. Det blir to lag fra Norge, ett Damer 33 og ett Damer 43. Cathrine skal spille med de eldste, vi med de yngste, gliser Mariann og Ina.

Latteren sitter løst hos kjelsåsjentene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ikke bare håndball

Blir litt sosialt også dette?

– Ja, vi har jo blitt veldig godt tatt imot av resten av damene. Vi er jo tre, så det ble litt sånn første samlingen, hvem skal jeg kaste sammen på treninga?

– Og så håper vi jo selvsagt at vi tre kommer på rom sammen.

Mer latter.

Sponsor

– Men det blir nok det siste store håndballstuntet kanskje?

– Men husk å skrive at folk gjerne må sponse oss, vi trenger bare 3000 kroner - da kan de få navnet sitt på oss!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...