Nordre Aker Budstikke

Jobber for å få utstyret under tak

Snøkanonene på Linderudkollen, pakket inn så lenge. Foto: Kristin Tufte Haga (arkiv)

Det kan likevel bli en løsning for et garasjeanlegg i skianlegget, som blant annet skal huse snøkanonen i sommerhalvåret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

LINDERUDKOLLEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt reguleringsplanen som skulle få på plass rulleskiløype og asfalt i Linderudkollen skianlegg. Den planen er satt på vent. Men likevel, det har vært ytret ønske til idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) om ikke det planlagte garasjeanlegget likevel kan la seg realisere.

Tidligere i sommer var også Bymiljøetaten i kontakt med Kjelsås langrennsgruppe om mulig driftsgarasje på Linderudkollen. De har blant annet spurt idrettslaget og langrennsgruppa om hvor stor en slik garasje bør være, hva som skal lagres der, med mer.

Per i dag er det et liten garasje på området, og Bymiljøetaten foreslår i utgangspunktet å bruke det som mulig lokasjon for et større bygg.

Bymiljøetaten sier til Nordre Aker Budstikke:

– Idrettsbyråden har kontaktet Bymiljøetaten for å finne ut av om en driftsgarasje kan omsøkes som byggesak, eller om vi trenger en egen reguleringsplan. For at Plan- og bygningsetaten (PBE) skal kunne gi svar på dette, må vi lage et forslag til en garasje med plassering. Derfor har Bymiljøetaten kontaktet Kjelsås IL og Østre Aker skiklubb, slik at vi finner ut av hvor stor garasje det er behov for, ifølge prosjektleder Axel Pettersen.


Han fortsetter:

– I første omgang skal vi kun få klarhet i byggesakskategori, deretter vil idrettsbyråden eventuelt ta stilling til om vi får midler til bygging. Hvor lang tid det tar å få ferdigstilt illustrasjoner, gjennomføre forhåndskonferanse med PBE og få et svar derfra vet vi dessverre ikke.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...