Nordre Aker Budstikke

Joda, folk stiller på dugnad!

– Ryktene går om hvor hyggelig vi har det på dugnad, flere og flere stiller opp, forteller leder i Brekkelia Borettslag, Wonja Pettersen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 08:32

BREKKE: Denne uken var det klart for den årlige vårdugnaden i Brekkelia Borettslag, med 186 leiligheter. Også med mange eldre beboere.

Og det var mange som stilte opp på dugnad, nærmere 50 personer var ute i området og ryddet, raket og ordnet i stand til vår og sommer.

LES OGSÅ: Halve Oslo er med på dugnaden

Fornøyd

– En meget godt gjennomført dugnad, sier en fornøyd leder av borettslaget, Wonja Pettersen.

Og det er ikke bare jobben som gjelder på dugnad, men også kosen etterpå.


– En hadde laget 120 nydelige vårruller, noen hadde laget sjokoladekaker. I tillegg til drikke og annen enkel mat, forteller Pettersen videre som vil slå et slag for dugnadsånden.

LES OGSÅ: Trenger din hjelp for å holde Akerselva ren

– Dugnadsånden lever godt

– Den lever godt her i Brekkelia. Det var folk med på dugnaden som nettopp har flyttet inn her også, en fin måte å bli kjent med folk i nabolaget. En kom fra ferie, og gikk rett ut i dugnad.

– Det var virkelig en god stemning, alle sto på og gjorde en kjempejobb. Det var til og med beboere som fortsatte dugnadsjobben dagen etterpå, med bed og planting, roser Pettersen.

Ryktene går

Selv har hun i Brekkelia i flere år nå.


– I starten da jeg bodde her, var det ikke så mange på dugnad. Men nå går ryktene om hvor hyggelig vi har det på dugnad, og flere og flere stiller opp!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...