Nordre Aker Budstikke

Nyåpning:

– At de har utvidet er helt fabelaktig, dette må gå rett til værs!

Anni Blidegn, Sissel Ninja Klever, Sissel Vike og Ida Høgstein er storfornøyde med det nye lokalet. Foto: Cecilie Sunde Lien

De har holdt til i samme bygget, men har nå flyttet én etasje ned, Kakeriet, også med bord, stoler og uteplass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2021 kl 21:24

GREFSEN: Kakeriet, som tidligere holdt til i 2. etasje i Glads vei 20, har nå flyttet ned og åpnet på bakkeplan. Med flyttingen følger både uteplass, afternoon tea, og nyoppussede lokaler.

– Å «hoppe» ned en etasje har vært veldig fint. Lokalbefolkningen har savnet en kafé - nå er vi all in, sier drifter Sissel Klever.

Klever forteller videre at mottakelsen fra kundene har vært helt «super», og at noen til og med har gitt de blomster i forbindelse med nyåpningen:

– Vi er veldig glade for de som har kommet innom. Nå er det mange konfirmasjoner som skal tas igjen, så vi er litt stressa, men veldig fornøyde. Med de nye lokalene har vi også god plass til kundene våre, legger hun til.

Fra september satser også konditoriet på å tilby afternoon tea.


– Vi vil prøve å arrangere afternoon tea på søndager. Det er litt herskapelig og romantisk, også blir det en litt annerledes dag for oss som jobber her, sier Klever.

Kari fikk med seg en smaksprøve på vei ut. Foto: Cecilie Sunde Lien

– Litt som å være i utlandet

Lokalavisa traff på Lene Skalleberg i Kakeriet, hun besøkte konditoriet for første gang etter nyåpningen. Familien til Skalleberg har ved flere anledninger kjøpt kaker derfra til både bryllup og dåp.

– At de har utvidet er helt fabelaktig, dette må gå rett til værs. Også er det et superpluss for nærområdet, ifølge Skalleberg.

Lene Skalleberg sier Kakeriet er et superpluss for nabolaget. Foto: Cecilie Sunde Lien


Hun mener det nye lokalet vil gjøre Kakeriet enda mer attraktivt.

– Å sitte her er jo litt som å være i utlandet, med trikken rett ved, ler Skalleberg.

Klever beskriver den nye uteplassen som «liten og intim». Foto: Cecilie Sunde Lien

Hud- og fotpleie i samme etasje

Kakeriet kommer til å dele første etasjen med to andre bedrifter; Grefsen Hudpleie og Fotterapi Clinique Grefsen.

Karina Hornseth har tatt over Fotterapi Clinique Grefsen, som har holdt til i Glads vei i samme bygg med inngang fra Glads vei. Hun ser frem til å flytte ned;


– Vi skal skape et fellesskap og et helhetlig tilbud til de som bor her! Jeg har min egen bedrift, men vil holde til i samme lokale som Grefsen hudpleie, sier Hornseth.

Hornseth har flere kunder som er eldre, og tror at bakkeplanet vil gjøre klinikken mer mer tilgjengelig for dem.

Birgitte Vistung i de nye lokalene i Glads vei 20. Foto: Cecilie Sunde Lien

Tidligere i år tok Birgitte Vistung med seg Grefsen Hudpleie, som tidligere lå ved Disen trikkestopp, opp til Glads vei. Hun har holdt åpent i en måneds tid:

– Jeg er veldig fornøyd med de store lokalene, og jeg er glad vi vokser. Også er jeg spesielt fornøyd med at alle kundene mine har blitt med opp hit til Glads vei, sier Vistung.


Foodtrucken med gresk mat har nå som varslet flyttet lenger inn på området.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...