Nordre Aker Budstikke

Kan ikke bussjåførene trafikkreglene?

Kan ikke nettbuss parkeringsreglene? Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Uoversiktlig for små og store som skal over fotgjengerfeltet i Grefsenveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2016 kl 15:32

GREFSENVEIEN: Torsdag morgen i halvmørke - masse trafikk og små og store i Grefsenveien, ovenfor Disen trikkeholdeplass.

LES OGSÅ: Fra Sandaker til Disen skjer det mye fremover.

I går også

Denne nettbussen har stått parkert her en stund, den ble observert på samme sted i går.

Fem meter

Og den står heller ikke minst fem meter fra fotgjengerfeltet - som er regelen før fotgjengerfelt i den retningen du kommer.

Det kan skape farlige situasjoner for de som skal krysse Grefsenveien over til Disenjordet, for det er mindre oversiktlig med en stor buss rett ved fotgjengerovergangen.


Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ruter tar tak

Nordre Aker Budstikke tok kontakt med nettbuss, som viser videre til Ruter.

– Trafikkreglene skal selvsagt overholdes, så her har det åpenbart skjedd en feil. Denne bussen ble flyttet umiddelbart etter at dere gjorde oss oppmerksom på den, skriver Gro Feldberg Janborg, kommunikasjossjef i Ruter AS.

Denne bussen er en såkalt beredsskapsbuss.

– Og utplassert i dette området for raskt å kunne assistere i trafikken ved avvik på buss og trikk. Det er gitt klare føringer om at bussen skal parkeres i tråd med regelverk, og dette er gjentatt i dag overfor selskap og sjåfør som betjener bussen, sier Janborg videre.


Det finnes i dag ikke en øremerket plass til denne bussen, men Ruter jobber i fellesskap med å finne en permanent løsning raskt.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...