Nordre Aker Budstikke

Kaffe, kake og tusen takk:

– Kanskje tidenes viktigste sesong!

Fra venstre: Gudbrand Bakke i Oslo skikrets, Atle Rømo og Øyvind Mobekken takker for god jobb og løypekjøringsinnsatsen, foran fra Bymiljøetaten Jon Hagen, Halvor Svarttjernet, Stian Pedersen og Alf Eivind Sandbråten. Foto: Kristin Tufte Haga

Ihuga skientusiast Atle Rømo innkalte til en aldri så liten markering og takk, helt på tampen av skisesongen i Linderudkollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2021 kl 11:04

LINDERUDKOLLEN: Isvind, men sol på Linderudkollen, fredag morgen. Snø er det også, men ikke mye. En foreløpig enslig skisvale i traséen:

– Det er vel en rundt 1,3 til 1,4 kilometer runde med snø fortsatt. Sa da gjelder jo å gå mange runder, sier Øyvind Mobekken, der han glir forbi. Før han også skal delta på en aldri så liten markering i Linderudkollen.

En enslig skisvale, Øyvind Mobekken, i skianlegget i Linderudkollen, 23. april 2021. Det dukket faktisk opp en skiløper til, litt senere på morgenen. Foto: Kristin Tufte Haga

– Kanskje tidenes viktigste sesong

Atle Rømo, selv ihuga skientusiast, og som står bak Facebook-siden Skiføre i Lillomarka setter opp bord, kaffe og kake.

– Nå feirer vi slutten på en flott sesong. Kanskje tidenes viktigste med tanke på at marka nok har vært den plassen som har gitt plass og mulighet til et friminutt og har bidratt til både fysisk og psykisk folkehelse.


Snøkanonene er for lengst pakket inn, og løypemaskinene parkert, i Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte Haga

Nå er nok siste turen kjørt opp i Linderudkollen og Lillomarka forøvrig.

– Jeg vet jo at gutta får betalt og tommel opp ute i skogen, men det er forskjell på å gjøre en god jobb og en dårlig jobb. Noen velger å legge mer vekt på de situasjonene hvor de gjør feil, enn der de lykkes og gjør en ekstra innsats. Så da er jeg sånn av natur at jeg velger å fokusere på det positive og prøver å skape en fortsatt god stemning og legge til rette for et godt samarbeid mellom Bymiljøetaten, idrettslag og frivillige foreninger, sier Rømo.

Atle Rømo kan mer enn å gå på ski. Foto: Kristin Tufte Haga

– Mange smil

Fredag morgen var det kake og kaffe på Linderudkollen, til gutta i Bymiljøetaten.


– Det er veldig hyggelig å bli satt pris på! Vi har møtt mange smil og takknemlige folk i løypene. Nå er vi tilfredse med at skisesongen er over for denne gangen, så skal vi bruke tiden frem til neste sesong med blant annet forberedelser og rydding i traséene, sier Jon Hagen i Bymiljøetaten, på vegne av gutta som hovedsaklig kjører opp i Lillomarka og i Linderudkollen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...