Nordre Aker Budstikke

Kaos her – ta en annen vei!

Kjelsåsveien ved Stillatorget torsdag i 08-tiden. Foto: Leserbilse

Det oppfordrer leseres som har sendt disse bildene fra Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2021 kl 09:47

KJELSÅS: Natt til torsdag har det falt mye snø, og det skaper utfordrende kjøreforhold.

I 08-tiden står det flere busser bom fast, og på tvers, av Kjelsåsveien ved Stillatorget og bakken opp mot Kjelsås stasjon.

– Kaos de lux! Må snu og ta veien om Storo. Busser på kryss og tvers ved Stillatorget, sier leseren.

Kjelsåsveien ved Stillatorget torsdag i 08-tiden. Foto: Leserbilse

Klokka 08.30 er bussen som sto på tvers fjernet fra veien, og står på parkeringsplassen ved det tidligere postkontoret og får på kjettinger. Bussen på holdeplassen står fortsatt fast:

Kjelsåsveien klokka 08.30 torsdag 11. mars 2021.


Allerede før klokka åtte var det problemer i Kjelsåsveien:

Tips oss! tips@nab.no

Denne traileren står fast i Kapellveien:

Les også:

Det er torsdag varslet enda mer snø utover dagen. Ruter melder på sine nettsider at de har store forsinkelser og innstilte avganger på mange linjer.

– Vi oppfordrer alle reisende til å beregne ekstra god tid. Følg også med på ruter.no eller i reiseplanleggeren om du skal ut å reise, opplyser pressevakt Øystein Dahl Johansen i Ruter til NTB.


– Vi anbefaler alle bilister å tilpasse farten etter forholdene, samt at lastebiler har kjetting tilgjengelig, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Kjelsåsveien ved Stillatorget torsdag i 08-tiden. Foto: Leserbilse

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...