Nordre Aker Budstikke

Politiet:

– Kjære foreldre, hvor er din ungdom i kveld?

Politiet oppfordrer foreldrene til å vente våkne på ungdommer som skal hjem. Foto: ILLUSTRASJON/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Vi ved ungdomsavsnittet undrer oss. Vet dere foreldre at ungdommene er beruset ute klokken 02.00, og var dere våkne for å ta imot dem? Spør politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2018 kl 18:01

OSLO: Det er Ungdomsavsnittet ved Majorstuen politistasjon som lørdag deler en oppfordring til foreldre om å følge opp barna, eller ungdommene.

Var du våken?

– I natt så vi blant annet et 20-talls ungdommer i alderen 16-17 år på vei fra fest i totiden. Stemningen virket god, ingen var overstadig beruset og det virket som disse ungdommene fint ville klare å komme seg hjem på egen hånd. Men vi ved ungdomsavsnittet undrer oss. Vet dere foreldre at ungdommen deres er beruset ute klokken to - natt til lørdag? Og om det var avtalen at de skulle hjem klokken 02.00, var dere våkne for å ta imot dem?

Skriver politiet i innlegget på egen facebookside.

Ikke sett telefonen på lydløs

Videre skriver politiet:

– Vær tilgjengelig for ungdommen. Selv om klokken er 03.00 når ungdommen trenger deres hjelp. Vær klar til å rykke ut! Og vær så snill, ikke sett telefonen på lydløs når dere legger dere. Ikke vær den forelderen som våkner til 100 ubesvarte anrop fra ungdommen din og politiet.

– Lov å drite seg ut

– Ikke gjør ungdommen redd for å fortelle dere om ting de har opplevd. Sett klare grenser og gjør tydelige avtaler, men vær åpen på at det er lov å drite seg ut, og at dere vil være der for å hjelpe om de gjør det.

NORDRE AKER BUDSTIKKE HAR REFERERT DELER AV INNLEGGET - HER KAN DU LESE HELE

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...