Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjellere står under vann og turvei raser ut

Brann- og redningsetaten jobber med oversvømmelse mange steder i byen onsdag. Dette bildet er fra Kværnerbyen, og ble lagt ut på Brann- og redningsetatens Twitter-konto i formiddag. Foto: OSLO BRANN- OG REDNIGSETAT/TWITTER

Etter store nedbørsmengder onsdag formiddag jobber brannvesenet med oversvømmelser flere steder i byen. I Nordre Aker er en turveien på Kjelsås i ferd med å rase ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2015 kl 14:58

OSLO/NORDRE AKER: Regnet har fosset ned over Oslo i mange timer natt til onsdag og utover formiddagen.

Oslo brann- og redningsetat melder om oversvømmelser flere steder.

I 11-tiden onsdag meldte etaten på Twitter at de var ute på ti oversvømmelsesoppdrag. På det tidspunktet var det verst i Kværnerbyen, der røranlegget som fører Alnaelva under bebyggelsen ikke klarte å ta unna de store vannmengdene, og et stort antall kjellere ble oversvømt. Samme sted er en barnehage evakuet på grunn av rasfare.

Turvei raser ut

Slik ser turveien mellom Kjelsås og Monsetangen ut onsdag ettermiddag. Bymiljøetaten jobber med å reparere. Foto: PRIVAT

Også i Nordre Aker har vi merket godt til vannmengdene. Turveien fra Kjelsås og innover mot Monsetangen ble i dag offer for regnet.

Bymiljøetaten skal være på stedet og forsøker å reparere skadene på veien.

LES OGSÅ: Magnus (26) fra Kjelsås var stor i munnen. Kjæresten meldte ham på 71 grader nord

Eget oversvømmelsesnummer

Brannvesenet har opprettet et eget nummer for dem som opplever oversvømmelse i dag.

Dersom du trenger assistanse må du ringe 23469600. Nødnummeret 110 skal i dag kun benyttes i livstruende eller akutte tilfeller.

Har du opplevd oversvømmelse i Nordre Aker i dag, eller har bilder av været? Send oss en e-post!

Slik ser turveien mellom Kjelsås og Monsetangen ut onsdag ettermiddag. Bymiljøetaten jobber med å reparere. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...