Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsspiller i branndrama i Las Vegas

BRANNDRAMA: Kjelsås-spiller Stian Pettersen var tett på brannen i Las Vegas i natt. Her er Pettersen fotografert i forbindelse med cup-kampen mot Strømsgodset tidligere i år. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/STIAN PETTERSEN

– Folk kom løpende i bikini og gråt, sier Stian Pettersen fra Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2015 kl 21:29

LAS VEGAS/KJELSÅS: I går kveld, norsk tid, brøt det ut storbrann på hotellet The Cosmopolitan, midt i hjertet av Las Vegas.

Stian Pettersen (24) fra Kjelsås, bor på nabohotellet, og ble i natt intervjuet av TV2.

Han og reisefølget var ute og spiste på restauranten Planet Hollywood, like ved siden av, da de oppdaget brannen.

– Veldig dramatisk

– Jeg opplevde det veldig dramatisk i begynnelsen. Jeg skjønte ikke hva som skjedde. Det var tykk røyk som steg oppover og omringet alle bygningene. Folk kom løpende i bikini og gråt, sa Pettersen til TV2 i natt.

Moren til Stian Pettersen, Hege Kommandantvold, har vært i konkakt med sønnen og forteller.

LES OGSÅ: Kan komme hjem til mareritt etter ferien: Pøbler skyter maling på hus og biler

– Panikk

– Stian er på 16-dagers ferie i Los Angeles med kjæresten og familie. Han har vært i Las Vegas siden torsdag. Det var i går rett før klokken 22 norsk tid, (klokken 13lokal tid) at brannen brøt ut på Cosmopolitan, forteller Kommandantvold.

– De satt og spiste på resturant Hollywood Planet da det plutselig steg masse tjukk svart røyk opp fra hotellet. Folk kom løpende i panikk fra bassengområdet. Det var hørt en eksplosjon inne på området. Plastpalmer ved bassenget ble antent, derav all den svarte røyken, ifølge moren.

Og mange brannbiler.

– Stian fortalte at folk løp i panikk, det var kaos og usikkerhet, og episoden opplevdes ganske ubehagelig den første tiden. Stian og reisefølge fikk etter hvert hentet ut leiebilen fra hotellet, og er nå tilbake i L.A.

Ifølge TV2 og ABC News er det ikke meldt om at noen er alvorlig skadet i forbindelse med brannen.

Hjem til match

TILBAKE: Pettersen er igjen klar for Kjelsås i første kamp etter sommerferien, etter et skadeavbrekk i vår. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Stian Pettersen er en viktig spiller på Kjelsås A-lag i 2. divisjon. Kjelsås har spilt seg helt opp på en sølvplass. Neste kamp ut for Kjelsås er mot ubeseirede serieleder KFUM 1. august. Kampen starter klokken 16.00 på på Grefsen Stadion.

Pettersen har vært skadet en periode, men er nå klar for ny match.

– I dag starter han turen mot Oslo og fotballtrening før toppmatchen på Oslos tak til lørdag, forteller moren Hege Kommandantvold.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...