Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kan vinne 50.000 kroner:

Kjenner du en miljøhelt?

Fjorårets miljøpris gikk til Bondens Marked. Foto: BONDENS MARKED

Eller er du kanskje en selv? Tiden er kommet for å dele ut årets miljøpris til noen som har bidratt positivt til miljøet i Oslo!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2016 kl 12:08

OSLO/NORDRE AKER: Det er Bymiljøetaten som inviterer til miljøpriskonkurransen, for nittende gang. Den som vinner, får hele 50.000 kroner i prispenger. I tillegg til heder og ære.

– Vi søker etter de som har fått til konkrete resultater, og som kan være til inspirasjon for andre - rett og slett Oslos miljøhelter, forteller presseansvarlig Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten.

20 april

Fristen for nominasjon er 20. april.

- Vi ønsker å belønne de som har gjort noe bra for miljøet i Oslo. Vi er ute etter de som har tenkt nytt, fått til betydelige resultater eller gjort en innsats over lengre tid, legger Cecilie Bergmann, seniorrådgiver i Bymiljøetaten i Oslo kommune til i pressemeldingen.

Videre står det at det ikke bare er miljøorganisasjoner som har mulighet til å vinne Oslo miljøpris. Blant tidligere vinnere finner man alt fra ildsjeler til Øyafestivalen og Geitmyra matkultursenter for barn.

Bondens marked

I fjor gikk prisen til Bondens marked for sin langvarige innsats med å sette søkelys på og tilby kortreist lokal mat til forbrukerne i Oslo.

Slik foreslår du kandidater

Kandidater kan foreslås ved å bruke elektronisk skjema på www.oslo.kommune.no/miljopris eller send forslaget med e-post til: postmottak@bym.oslo.kommune.no

Prisen deles ut i Oslo rådhus 6. juni i forbindelse med Verdens miljødag.

Nominerte kandidater legges ut fortløpende på facebook-siden Oslo miljøpris.

Mer om prisen her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...