Nordre Aker Budstikke

Kjøpesenter skifter navn og profil

Stian Kjellhov er senterleder på Ullevaal. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I oktober får kjøpesenteret på Ullevaal stadion nytt navn og nye åpningstider.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2017 kl 10:35

ULLEVÅL: I 2011 byttet handlesenteret på Ullevaal stadion navn fra Ullevaal Stadion Shopping, til Ullevaal Sentrum, og er de siste årene også kjent bare som Ullevaal Senter.

Nå er det på tide med nytt navneskifte, avslører sentersjef Stian Kjellhov.

Blir Amfi-senter

Det nye navnet blir Amfi Ullevaal. Ullevaal blir med det en del av «Amfi-familien», et navn som er kjent for mange rundt om i landet som kjøpesentere med sterk tilknytning til lokalmiljøene.

Amfi har over 60 kjøpesentere i Norge, med Ullevaal som det eneste i Oslo. Amfi har driftet Ullevaal senter siden mai 2015, Men det har ikke vært så lett å se.

– Nå blir Ullevaal et Amfi-senter fullt ut, sier Kjellhov.


Amfi Ullevaals nye logo.

Nye skilt og åpningstider

– Vi lanserer det nye navnet med oppgraderte skilter rundt hele stadion som skal være klare til slutten av oktober, sier sentersjefen.

18. oktober starter lanseringsfesten, med prisfest og tilbud i fire dager.

– Vi jobber fortsatt med planleggingen, men sikter på tilbud helt opp til 70 prosent disse dagene, sier Kjellhov.

Amfi Ullevaal utvider samtidig åpningstiden på lørdager med én time. Fra og med lørdag 21. oktober vil senteret holde åpent til klokken 18 på lørdager.


Amfi Ullevaal har 33 butikke og serveringssteder, rundt Ullevaal stadion.

Amfi Drift AS tilhører Olav Thon Gruppen.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...