Nordre Aker Budstikke

Kjøreledning ramlet ned

Kjøreledning har ramlet ned ved Storo, og det er i skrivende stund ingen trikketrafikk i Grefsenveien - her fra tidligere ved Disen. Foto: Christian Fredrik Borg

Trikketrafikken opp og ned Grefsenveien innstilt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2021 kl 18:28

STORO: ruter.no meldes følgende torsdag:

Det er for øyeblikket stans for trikkene over Grünerløkka. Alle vogner omdirigeres via Trondheimsveien inntil videre. Vi kjører 4 busser for trikk over Grünerløkka. Bussene får ikke betjent Kjelsås, Grefsenveien, Sandaker senter og Torshov. Holdeplassene Kjelsås, Kjelsåsalléen, Grefsen Stadion, Grefsenplatået, Glads vei, Doktor Smiths vei, Disen, Storo, Grefsenveien, Sandaker senter, Torshov, Biermanns gate, Birkelunden, Olaf Ryes plass og Schous plass blir ikke betjent av trikk.

Ruters presseavdeling sier til Nordre Aker Budstikke:

– En trikk mistet slepestykket, den biten av trikken som ligger opp mot ledningen og dro med seg festet. Ingen er skadet, ingen ble truffet av kjøreledningen, og ledningen var ikke strømførende da den ramlet ned. Sporveien jobber på spreng med å utarbeide situasjonen, men dette kommer til å ta minst en halvtime fra nå før dette er ferdig reparert, sier Knut Martin Løken, pressevakt i Ruter til avisa klokken 11.45.

Han legger til at videre utvikling vil oppdateres på ruter.no, det er satt inn busser på strekningen og trikken omdirigeres via Trondheimsveien frem til problemet er løst.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...