Nordre Aker Budstikke

Kjøreskolen er ikke helt som alle andre kjøreskoler...

Kjelsås Trafikkskole - med en spesiell skolebil. Foto: KJELSÅS TRAFIKKSKOLE

– Det blir vel ikke feil å starte sin karriere som sjåfør i en av verdens mest ikoniske bilmodeller, står det på kjøreskolens hjemmeside.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2017 kl 09:26

KJELSÅS: Skolen har nemlig bare én førerkort B-klasse–bil. Og det er en Porsche.

«Da er 911’n blitt godkjent som skolebil i klasse B. Velkommen til kjøreopplæring i denne herlige sportsbilen. Det blir vel ikke feil å starte sin karriere som sjåfør i en av verdens mest ikoniske bilmodeller,» står det på kjøreskolens hjemmeside.

«Sender en stor takk til de som har vært medvirkende i anskaffelse og godkjenning av denne, litt utenom det vanlige skolebilen,» skriver de også.

– Mye kjøreglede

– Hvorfor Porsche?

– Fordi det er en bil med mye kjøreglede og appellerer til de som er bil- og motorinteresserte. Som igjen er elever det er gøy å lære bort til, sier Kenneth Hverven ved skolen.


LES OGSÅ: Onsdag kveld: Flere gutter forsøkte å rive veska fra jente

Dyrere?

– Blir det dyrere kjøretimer med en slik bil?

– Nei, det blir samme pris for kjøretimene. Vi håper jo på at det nå blir et rush av nye elever som vil kjøre Porsche. Det er manuelt gir, opplyser Hverven.

Som legger til at en vanlig kjøretime koster 700 kroner på dagtid og 800 kroner på kveldstid.

– Dette er den eneste bilen kjøreskolen har, i klasse B. Etter hvert skal vi også ha en automatbil her, forteller Hverven til lokalavisa.


Men det blir «bare» en Mercedes.

LES OGSÅ:

Derfor måtte Mathias ha BACON på bilskiltet

Frykter gratis elbil- og rimelig «gjesteparkering» vil ødelegge beboerparkeringen

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...