Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

TV-Aksjonen 2015

Klar for en times veldig viktig innsats?

Ivar Christiansen oppfordrer til bøssebæring - meld deg hvis du kan. Her med Hanne Flatvoll Døssland. Foto: PRIVAT

– Vi trenger mange flere bøssebærere til TV-Aksjonens innsamling søndag 18. oktober. Meld deg!, oppfordrer Ivar Christiansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2015 kl 13:00

NORDRE AKER/GREFSEN/KJELSÅS: – Vi trenger flere bøssebærere i Grefsen- og Kjelsåsområdet. Årets TV-aksjon nærmer seg og aksjonskomiteen for Grefsen- og Kjelsås håper på at mange flere bøssebærere er klare til en veldig viktig times innsats på søndag 18. oktober, fra kl. 16:00, oppfordrer Ivar Christiansen i komiteen.

LES OGSÅ: Jørgen Foss inn i bispedømmerådet: – Klar tale fra det norske folk om at kirken skal lene seg mot 2015 og ikke år null

150 roder

Han forteller at komiteen skal dekke 150 roder i dette området.

– Skal vi klare det er vi avhengige av at folk stiller opp!

Inntektene fra årets TV-aksjon går til Regnskogsfondet og til bevaring av skogen i fem utvalgte land i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Regnskogsfondet arbeider med tiltak for bevaring av viktige områder, både for kommende generasjoner og mot global oppvarming med påfølgende klimaendringer.

LES OGSÅ: Tja til fartshumper, flere toaletter og kanskje flyktninger til Skar leir?

TV-aksjonen som ble etablert i 1972 av NRK er i dag en nasjonal dugnad der hele Norge deltar. Aksjonen følges fra morgen til kveld med kontinuerlige sendinger på NRK fjernsynet.

Bøsseutdeling

– For de som går i Grefsen- og Kjelsåsområdet er det utdeling av bøsser på Grefsen Menighetssenter i Gladsvei 45 fra kl. 16:00. Husk å ta med deg legitimasjon. En runde med bøsse til oppgitte adresser tar deg som sagt rundt en time, oppfordrer Christiansen.

LES OGSÅ: 1300 elever dro til Sognsvann for å lære mer om regnskog

Meld deg på

– Har du mulighet, send med gjerne en mail, ich@npaid.org, eller ringe meg på 91 61 08 73, sier Christiansen, som håper på mange mailer og telefoner.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...