Nordre Aker Budstikke

Søl i veien: – En sikkerhetsrisiko!

Foto: PRIVAT

Det har skjedd før, og nylig var det igjen «søl» i veibanen, i Frennings vei. Selskapet som kjører 25-bussen vet ikke om dette skyldes deres busser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2021 kl 16:30

GREFSEN: Fredag 25. juli observerte en beboer igjen søl i veibanen i Frennings vei:

– Igjen væskesøl i veien, dette er en sikkerhetsrisiko for sykler og motorsykler, det blir glatt. I tillegg er det skjemmende, skriver beboeren til Nordre Aker Budstikke.

Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt lignende søl i veibanen flere steder, og at flere mener at dette kommer fra Nobina-bussene, som kjører 25-bussen for Ruter.

Avisa tok kontakt med Ruter for en uke siden, men har så langt ikke fått noen tilbakemelding om hva de eventuelt vil foreta seg i saken.

Administrerende direktør i Nobina AS, Jan Volsdal, beklager sent svar og skriver tirsdag følgende i en mail til Nordre Aker Budstikke:


– Vi vet ikke om dette skyldes våre busser, men uansett så har driftsavdelingen gått en ny runde og kvalitetssikret at alle som jobber med fylling av bussene gjennomfører ekstra sjekk før bussene kjører ut. Rutinene er på plass, og de har blitt repetert på nytt nå for de som fyller drivstoff. Det kan også være at en buss har fått kjølevæskelekkasje under kjøring, men det har vi ikke registrert på denne ruten i det siste, ifølge Volsdal.

Han fortsetter:

– Hvis det kommer fra våre busser er det enten biodrivstoff eller kjølevæske som beskrevet tidligere. Det er selvsagt ikke umulig å stoppe slike lekkasjer, men det kan ha vært en menneskelig feil eller teknisk feil. Vi har nullvisjon for utslipp i vårt selskap. Tiltak i dette tilfellet er å gå over bussene i tillegg til å kvalitetssikre fyllingsprosessen og kontroll før bussene forlater depot.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...