Nordre Aker Budstikke

Kollisjon mellom buss og bil

Det var i lyskrysset like ved krysset Grefsenveien/Sandakerveien og Hans Nielsen Hauges gate at bilen og bussen krasjet. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

En bil har fått store skader mandag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2016 kl 17:10

SANDAKER: Politiet meldte klokken 15.35 at en en buss og en bil hadde kollidert i Hans Nielsen Hauges gate.

Hans Nielsen Hauges gate går fra Grefsenveien/Sandakerveien og opp til Ringveien, der den går over i Kjelsåsveien ved Muselunden.

– Kollisjonen skjedde like ved lyskrysset ved Sandakerveien. Både bussen og bilen kom i samme retning, og bussen ble påkjørt bakfra. Det er store skader på bilen, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslopolitiet, til Nordre Aker Budstikke.

Airbagen i bilen ble utløst, men sjåføren har ifølge politiet ikke pådratt seg alvorlige skader. Vedkommende har imidlertid smerter i brystet og undersøkes av ambulansepersonell på stedet.


Klokken 16 skriver politiet på Twitter at «Bilen har kjørt inn i bussen bakfra mens bussen stod stille. I utgangspunktet kan bussen kjøre fra stedet for egen maskin.»

Tidligere på dagen var det trafikale problemer på Storolokket da en trailer krasjet med og presset en personbil inn i en lyktestolpe i Storokrysset. Heldigvis ble ingen alvorlig skadet i hendelsen.

LES OGSÅ: Haavard Nordlie om twitter-kommentarene til boligtoppen: Sirkus Schumann på Grefsen?

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...