ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Koronatestbestilling var ute av drift

Testestasjonen på Adamstuen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Tekniske problemer på Oslo kommunes nettside gjør at det ikke var mulig å bestille koronatest fredag morgen, melder NRK.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2021 kl 10:13

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Det stemmer at det er tekniske problemer med testbestillingsskjema på nett. Det jobbes med en rask løsning. Vi ber folk være tålmodige. Alle vil få time, men det vil naturlig nok være noe forsinkelse, sier teamleder for koronakommunikasjon Caroline Bremer til kanalen.

Ved 9.30-tiden var problemene løst, og det var igjen mulig å bestille seg en koronatest i hovedstaden, melder NRK.

Fra og med i dag gjelder en rekke nye påbud i Oslo-regionen, etter at smittetallene har steget kraftig de siste ukene. Her kan du lese hva som gjelder nå.

759 smittetilfeller

Det er registrert 759 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 106 flere enn samme dag forrige uke.

Det viser tallene kommunen publiserer på sine nettsider. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 591 smittede per dag, til sammen 8.499 personer. Et klart flertall av de smittede de siste to ukene er under 50 år gamle.

ANNONSE

I Søndre Nordstrand bydel, der smittetallene er høyest, er det et smittetrykk på 2113 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

Deretter følger Nordstrand og Bjerke bydel med henholdsvis 1468 og 1343. Tallene er lavest i bydelene Nordre Aker (885), Frogner (978) og Vestre Aker (1029).

Det siste døgnet er det registrert 35 ny smittede i Nordre Aker, 20 færre enn dagen før. De siste to ukene er det registrert 471 smittetilfeller i bydelen.

Til sammen er 71.701 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor, det er drøyt 10 prosent av befolkningen i Oslo.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE