Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kriminell bande pågrepet for flere innbrudd

Politioverbetjent ved Etterretning og Vinningsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Stig Vassbø, forteller nå at politiet har pågrepet en kriminell bande, mistenkt for flere innbrudd de siste to ukene, også i Nordre Aker. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/ARKIV

Onsdag pågrep politiet syv rumenere som nå er fengslet for flere innbrudd i Oslo. Innbrudd som har skjedd bare i løpet av de to siste ukene, også i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2015 kl 17:07

OSLO/GREFSEN/KJELSÅS: Politioverbetjent ved Etterretning og Vinningsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Stig Vassbø, forteller at politiet nå har pågrepet syv personer, alle menn, fra Romania. Fengslet og mistenkt for syv forskjellige innbrudd i Oslo i løpet av de to siste ukene.

Også i Nordre Aker

Tre innbrudd har skjedd i Nordre Aker og ellers på vestkanten. Innbruddene i Nordre Aker skjedde i Morellsvei, Glads vei og Moltke Moes vei.

Les også: Slik verner du deg mot innbrudd

Leilighet på østkanten

– Vi gikk til aksjon i en leilighet på kjent adresse på østkanten i Oslo. Der foretok vi pågripelsene. I leiligheten var det også mange verdigjenstander, som vi også vet stammer fra flere innbrudd i Oslo de siste to ukene, forteller Vassbø.

Sporingsarbeidet er i full gang, i håp om å lokalisere eierne av gjenstandene.

Ett år

Vassbø forteller videre at generell dom for ett innbrudd, er ett år. Skulle det vise seg at noen av de pågrepne tidligere har blitt utvist fra Norge, og altså kommet tilbake igjen, kan det bli tilleggsdom.

Les også: Nok er nok! Selger spill med 18-årsgrense til 11-åringer!

Kriminell historikk fra utlandet

– Noen av disse har også kriminell historikk fra utlandet. Det kan også være med på å skjerpe straffen her i Norge, forteller Vassbø.

Mennene ble pågrepet onsdag, og er fengslet.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...