Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nesten 4000 kunder før butikken har åpnet

En annerledes bursdag, eller feiring. I Fangene på Fortet er mulighetene mange. Paul Havnevik innfelt. Foto: UTLÅNT/ARKIV

– Det er nesten så jeg ikke tror at det er sant, men det ser jo unektelig bare veldig lyst ut, sier en glad Paul Havnevik om «Fangene på Fortet», som snart åpner i Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2016 kl 11:44

NYDALEN: I fjor høst skrev Nordre Aker Budstikke om gründer Paul Havnevik og hans planer om en norsk versjon av «Prison Island», i Nydalen.

LES OGSÅ: – Jeg har fylt 50 og opplever også drikkepress!

Mannen bak Megazone i Norge og resten av Skandinavia har store og morsomme planer i Nydalen. I det tidligere Evry-bygget i Nydalsveien 28, som nå Avantor AS totalrenoverer, skal han for første gang i Norge åpne «Prison Island», eller «Fangene på Fortet» som konseptet heter på norsk.

– Dette gleder vi oss stort til. Konseptet er som «Fangene på Fortet», men selvsagt med mer «automatiserte» justeringer, som gjør at det kan kokes ned i en én til tre timers sekvens for små og store, med utfordringer på mange nivåer, fortalte Havnevik i høst til avisen.

4000 registrert

Litt forsinket, men 4. mars åpner dørene. Og allerede så langt i januar, forteller Havnevik om nesten 4000 personer, fordelt på bedriftssamlinger og andre selskaper, og da signet opp til å konkurrere gjennom forskjellige utfordringer og rom i de helt nye Fangene på Fortet-lokalene i Nydalen.


Snart åpner Fangene på Fortet i Nydalen, og allerede er det tusenvis som har signet seg opp! Foto: FANGENE PÅ FORTET

– Det ramler inn med mailer hver eneste dag. Så langt har vi booket inn rundt 60 forskjellige selskaper – mest bedrifter. Men også noen utdrikningslag og bursdager. Det er nesten så jeg ikke tror at det er sant, men det ser jo unektelig bare veldig lyst ut. Overraskende, men selvsagt også veldig gledelig, sier en fornøyd Paul Havnevik til Nordre Aker Budstikke fredag.

LES OGSÅ: Styrketrening for godt voksne, to ganger i uka i tre måneder, ga oppsiktsvekkende resultater!

Startet som ekstrahjelp

Havnevik startet selv i «underholdningsbransjen» som ekstrahjelp i ung alder på landets første Megazone, for snart 22 år siden. Nærmest som en «Askeladd-historie», tok han etter to år som ekstrahjelp over driften. Havnevik har bidratt til at det nå er flere enn 40 Megazoner rundt omkring i Norge og Skandinavia.

– Jeg har ikke blitt rik, men lever godt på Megazone. Jeg bygger sten på sten og har for eksempel ikke lånt penger til driften ved Megazone. Slik starter jeg nå også Fangene på Fortet. Men klart at der Megazone startet i mer slitne lokaler, så satser vi nå i kliss nye lokaler som Avantor pusser opp – det koster. Men så blir det utrolig fint her også, sa også Havnevik til Nordre Aker Budstikke i høst - les hele saken her.


LES OGSÅ: Hvorfor får vi ikke kjøpt vafler ved Gørjahytta?

To etasjer

Tegningene viser to etasjer. Første etasje med resepsjon, forskjellige spiselokaler og til og med to møte- og bursdagsrom – «chambre separé» – for lukkede selskaper. Også med skjenkebevilling. Prisen for moroa blir rundt det samme som på Megazone, 150-200 kroner per person.

I kjellern i Nydalsveien blir der det skjer, hele 45 rom med forskjellige utfordringer. Og hvor det skal handle om lagsamarbeid og oppgaveløsning. Lagene skal bestå av tre til fem personer som må samarbeide for å løse rommene.

Nivåforskjeller - utfordringer for flere. Foto: FANGENE PÅ FORTET

Nivåforskjeller

Med plass til opp mot 370 personer inne samtidig. Det legges også opp til niåforskjeller. Nivå 1–4 gjør at det er en vanskelighetsgrad for alle samt at du alltid har en utfordring. Har du for eksempel løst oppgavene på nivå 1, så åpnes det for å gå videre til nivå 2 og så videre, forteller Havnevik.


Kun uker igjen, før første etasje og kjelleretasje på til sammen nesten 2000 kvadratmeter er omgjort til Prison Island i Nydalen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...