Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sang julen inn på Grefsenhjemmet

Allsang - Markakoret sang julen inn på Grefsenhjemmet. Foto: Angelina Voronina.

- Det var fint å kunne glede beboere og pårørende på denne måten nå rett før jul. Grefsenhjemmet har allerede bedt oss om å komme igjen neste år, og det gjør vi gjerne, sier Hanne Myhrvold, leder i Markakoret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2015 kl 17:49

MARKA/GREFSEN: Markakoret har sunget julen inn for beboere og pårørende på Grefsenhjemmet, med korsang og allsang i skjønn forening, onsdag denne uken.

Engebråten

Koret, som tidligere var knyttet til Maridalen, har flyttet øvingslokalet sitt til Engebråten skole og syntes det var naturlig å velge et sykehjem i nærområdet for en gratis julekonsert.

Grefsenhjemmet fikk besøk på dagen tre måneder etter at Inger Øvrebø Uberg begynte som dirigent for koret. I tillegg til julesanger fikk publikum høre sanger som vil bli del av en stor vårkonsert med et rent nordisk program.

Invitert også til neste år

- Det var fint å kunne glede beboere og pårørende på denne måten nå rett før jul.
Grefsenhjemmet har allerede bedt oss om å komme igjen neste år, og det gjør vi gjerne,
sier Hanne Myhrvold, leder i Markakoret.

Markakoret er et blandet kor og har for tiden 24 medlemmer.

Ønsker flere medlemmer

-Vi tar gjerne i mot ny medlemmer og har plass i alle fire stemmegruppene. Vi øver onsdager, inviterer Myhrvold.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...