Nordre Aker Budstikke

Landsmøte med tre SV'ere fra Nordre Aker

MØTE: SV i gang med landsmøtet, fra venstre Sivarsh Sangtarash, Hanne Lyssand, Audun Lysbakken og Heidi Rømming. Foto: PRIVAT

Det er SV landsmøte. Nordre Aker har hele tre representanter tilstede. - Nordre Aker markerer seg alltid, sier Audun Lysbakken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2015 kl 09:45

NORDRE AKER/GARDERMOEN: Nordre Aker SV er godt representert på SV's landsmøte, på Gardermoen i helgen. Avisen har vært i kontakt med de tre Nordre Aker representantene som oppsummerer hjertesakene.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Trafikk

- Vi har prøvd å markere Oslos ut utfordringer. Vi kan ikke la Oslo kveles av biltrafikk, eller utvikles til et gedigent veikryss, sier Heidi Rømming, og som har sittet i bystyret for SV og Vært BU-leder i tidligere Sogn bydel, nå en del av Nordre Aker bydel.

Les også: Ved en feil malte kommunen opp parkeringsplasser, men alle får bot som parkerer der.

Rømming er SVs første kandidat i Nordre Aker og håper på å gjøre comeback i bydelen.


- Vi må sørge for å utvikle de gode løsningene for fremtida og miljøvennlig bydelsutvikling. Det skylder vi barna våre, oppfordrer Rømming fra landsmøtet.

Barna

Sivarsh Snagtarash er også Nordre Aker SV-representant på landsmøtet.

- Å prioritere barna og det betyr alle barn, det er en hjertesak for meg, sier han.

Snagtarash har andre plassen på Oslo SVs bystyreliste og håper på en plass i bystyresalen.

Han jobber selv i barnehage på Bjerke.


- Alle barn skal ha en god oppvekst, og det må vi stå sammen om å få til, sier Snagtarash.

Les også: Therese Ustvedt ny Ap-leder.

Miljø

Hanne Lyssand er godt kjent for Nordre Aker beboerne, blant annet har hun sittet i Nordre Aker Bydelsutvalg i flere år. Hun er også nyvalgt nestleder i Oslo SV.

- Nordre Aker SV har en tradisjon for å markere det klassiske naturvernet på landsmøtet. Det er naturlig at vi som bor nær marka, kanskje er spesielt engasjert i miljøvern, sier Lyssand.

Audun Lysbakken er selvfølgelig også SVs landsmøte.


- Vi trenger engasjerte lokallag i SV. Nordre Aker markerer seg alltid, sier Lysbakken.

Les mer om landsmøtet her.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...