Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tusenvis innom på få dager

Lekkert i Maridalen til nesten ni millioner

Huset i Maridalen fra 1901 har i følge standard som et nytt hus, og preparerte skiløyper rett i nærheten. Foto: AKTIV EIENDOMSMEGLING

Mange vil til Maridalen - hele 4500 visninger på få dager. Denne eiendommen har til og med preppa dobbeltspor innover i Marka som nærmeste nabo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2015 kl 09:15

MARIDALEN/SØRBRÅTEN: Det er stor interesse rundt de få boligene som er til salgs i Maridalen og Sørbråten.

Ikke lenge siden avisen skrev om bolig i Sørbråtenveien, med stort oppussingsbehov, som ble revet vekk for nærmere fem millioner. Siden boligen ble lagt på finn.no og frem til den ble solgt noen uker senere, hadde flere enn 12.000 vært innom nettstedet – les tidligere sak her.

Som dengangen, er det fortsatt like lite å velge mellom til salgs i området, kun én bolig i hele Marka på finn.no.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Interessen er veldig stor. Flere enn 4500 visninger på finn.no for eiendommen med prisantydning 8.800.000 kroner i Lauvlundveien i Sørbråtenområdet. Eiendommen ble ifølge megler lagt på finn.no fredag kveld.

Les også: Her må du ha universitetsutdannelse for å få kjøpe leilighet

- Standard som ny

Boligen i Lauvlundveien er betraktelig dyrere enn nevnte i Sørbråtenveien. Men til gjengjeld holder den standard som en ny bolig, ifølge megler Martin Ommundsen i Aktiv Eiendomsmegling.

- En veldig moderne bolig med en veldig bra romløsning. Med en veldig god standard som en ny bolig, og helt «up to date»-oppusset. Her er det bare å flytte rett inn, ifølge megleren.

Les også: Luksusboliger til titallsmillioner i Nordre Aker

Primærrom, eller boareal, er på nesten 190 kvadratmeter, med blant annet tre soverom.

Unik beliggenhet

Fra finn.no går det frem at blant annet følgende:

«Lekker og innholdsrik bolig...Eiendommen har gode solforhold…preges av marka og en helt unik beliggenhet med sjeldent gode muligheter for dem som er glad i naturen.

Flotte skimuligheter vinterstid med direkte tilgang til preparerte skiløyper fra tomten, milevis med vei for den som liker å sykle, tur- og rekreasjonsmuligheter ved døra og flotte bademuligheter i nærmiljøet.

Området er snøsikkert og populært for skientusiaster i alle aldre… med nærhet til flott natur, skiløype over tomtegrensen, skole, barnehage m.m. i rolige omgivelser"

I tillegg har eiendommen godkjent avløpssystem fra 2014.

Boligen holder gjennomgående høy standard. Opprinnelig fra 1901, men ifølge prospektet i sin helhet rehabilitert/ reoppført i 2008.

Egen reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplan S-4739 for Sørbråten. Reguleringsplanen ble vedtatt 16.09.2013. Reguleringsplanens bestemmelser innebærer blant annet at det ikke er lov å bygge mer enn 325 BRA på hver boligeiendom. Det inkluderer også areal til eventuell garasje, bod og lignende.

Visning er til helgen.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...