Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Like dyrt her som på Sørenga

Foto: PRIVATMEGLEREN

Nylig ble det før visning solgt en 35 kvadratmeter stor leilighet her, til en mye høyere kvadratmeterpris en gjennomstnittet for både Frogner og Sørenga.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2016 kl 16:30

BREKKE: 100.000 kroner kvadratmeteren på Brekke. Til sammenligning er nå gjennomsnittsprisen per kvadratmeter for solgte leiligheter på Frogner rundt 76.600 kroner, mens for Sørenga rundt 83.300 kroner, ifølge Privatmegleren og eiendomsverdi.no.

Forrige uke skrev også Nordre Aker Budstikke om en treromsleilighet i Grefsenlia Terrasse som ble solgt langt over prisantydning, og til 104.000 kroner per kvadratmeter - les hele saken her.

Den lille toromsleiligheten på 35 kvadratmeter, i fjerde etasje i Brekkeveien, med balkong, ble revet fra markedet. Allerede før visning ble den solgt for 3,5 millioner kroner. Prisantydningen var 2.950.000.

«Kupping»

– Leiligheten ble solgt før visning, og boligen ble før salget prisvurdert basert på sammenlignbare salg, i samme blokk, forteller eiendomsmeglerfullmektig Nicolay Ulvin i Privatmegleren Ullevål.

Leiligheten ble annonsert med kvadratmeterpris nær 85.000 kroner.

– Tilfeller av «kupping» før visning, som vi opplever i Oslo, gjelder alle boligtyper, og er i stor grad et resultat av at volumet av boliger til salgs er historisk lavt, legger Ulvin til.

Solgt - før visning. Foto: PRIVATMEGLEREN

LES OGSÅ: Prisene stiger mest i Nordre Aker.

Flytte rett inn

 
Blokken denne leiligheten ligger i er fra 2011.

– Mange av interessentene er opptatt av at de skal kunne flytte rett inn da oppgraderinger er svært kostbart og tidkrevende. En ærlig presentasjon i kombinasjon med en utfyllende og grundig tilstandsrapport, øker interessen for objektet, mener Ulvin.

Og erfaring gjør også at flere prøver å «kuppe» salget.

– Mange interessenter forteller at de har tapt flere budrunder på rad og derfor velger å gå direkte til selger når en ny bolig legges ut. I disse tilfellene setter regelen om budgivning eiendomsmegleren på «sidelinjen» i det som kanskje er den mest kritiske delene av salget, ifølge megleren.

MER OM EIENDOM I NORDRE AKER:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...