Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lions med aksjon mot mobbing

LIONS: Også Lions Grefsen trommer sammen til stor innsamlingsaksjon. Her Patricia og Torbjørn Togstad. Foto: Privat

Snart banker det noen på døra i Nordre Aker. Lions inviterer til nasjonal innsamlingsdugnad til støtte for et trygt og godt læringsmiljø i barnehagen og i skolen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2015 kl 21:09

GREFSEN: Lions Røde Fjær 2015 går til inntekt for det landsomfattende barne- og ungdomsprosjektet Mitt Valg. Målet er å samle inn minimum 30 millioner kroner. Innsamlingsaksjonen er i gang denne uken.

Mitt valg

Ifølge pressemelding fra Lions er Mitt Valg et undervisningsopplegg som bidrar til å skape et trygt og godt læringsmiljø for elever og som styrker barnehageansattes og læreres kompetanse.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Opplegget er holdningsskapende og forebyggende med hensyn til problematferd som mobbing og rusmisbruk, og barn og unge hjelpes til å fungere godt på skolen, i fritiden og gjennom livet.

Solid selvfølelse og gode holdninger

Lions vil være med på å sette barn og unge i stand til å mestre livet ved å bygge både sosiale, emosjonelle og faglige ferdigheter, skriver pressemeldingen videre.

- Barn og unge trenger solid selvfølelse og gode holdninger for å kunne ta riktige beslutninger når utfordringene står i kø og presset er stort. Det er spesielt viktig med tidlig innsats og fokus på utvikling av positiv sosial atferd og fremtidsberedskap, ifølge Togstad.

Han fortsetter.

- Vårt mål er å bidra til at flest mulig barn og unge får en god start på livet, og vi oppfordrer publikum, offentlige myndigheter og næringslivet til å bli med på dette krafttaket for en god oppvekst.

Gjennom tidlig, systematisk og langsiktig satsing på holdningsskapende og forebyggende arbeid skal man bygge oppunder trygge og velfungerende barn og unge, samt sikre at færre voksne må repareres av samfunnet.

Trenger flere bøssebærere

- Lions Club Grefsen/Oslo deltar i innsamlingsaksjonen her i Nordre Aker og har også plass til flere bøssebærere, oppfordrer Togstad.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...