Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kanonene går døgnet rundt

Lokalt snøvær i Linderudkollen

Lokalt snøvær i Linderudkollen. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Snøkanonene døgner i Linderudkollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2016 kl 08:59

LINDERUDKOLLEN: Søndag skrev Nordre Aker Budstikke om Kjelsås Langrenn som kjørte opp skøytetrase i det nye skianlegget på Linderudkollen – på villsnø. To dager senere, tirsdag, var snøkanonene også igang.

To 1,5 kilometersrunder

Leder av Kjelsås Langrenn, Pål Jensen forteller:

– I første omgang vil det bli kunstsnø på 1,5 kilometersløypene rundt Kapteinsputten og rundt Kringla. Solemskogen kommer noe senere, da det fortsatt pågår noe arbeider der, forteller Jensen.

Altså samme løyper som det ble åpnet for å gå i på søndag, men nå fylles de opp mer mer snø.

– Målet er jo å ikke bare ha skøytetraseer, men å få til perfekte forhold for begge stilarter så raskt det lar seg gjøre, legger Jensen til.

Her er link til kart over løypene i det nye skianlegget.

Siste oppdatering torsdag 7. januar er at alle snøkanonene går kontinuerlig, i regi av Bymiljøetaten på dagtid og Kjelsås Langrenn kveld og natt.

Flere løyper

Søndag skrev også Nordre Aker Budstikke om scooterkjørte løyper helt fra Kjelsås, forbi Tømte og innover mot Holmtjern, også i regi av Kjelsås Langrenn og Sørbråten IL.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...