Nordre Aker Budstikke

Løse hunder angrep den blinde katten, som gikk i bånd

Rossie er blind, og ble angrepet av to løse hunder. Foto: PRIVAT

– Det er fortsatt båndtvang, men mange løse hunder likevel, sier Ina Dagsholm som nylig måtte redde den blinde katten unna hunder som angrep, i egen hage.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2016 kl 17:55

SOGN: Ina Dagsholm har en blind katt, Rossie. Katten er snart syv år, og ble blind av ukjent årsak for ett års tid siden.

LES OGSÅ: Hvorfor bryr vi oss ikke mer om hvordan de gamle har det?

Angrep

Lørdag luftet Ina katten sin i bånd, i egen hage, i Sognsveien opp mot Sognsvann. Da gikk løse hunder til angrep på katten.

– Det er mange som har hundene løse når de går veien forbi Sognsveien 159 og opp mot Sognsvann. Min blinde katt som jeg luftet lørdag i bånd, på egen gressplen, ble angrepet av to hunder som ikke gikk i bånd, forteller Ina.

LES OGSÅ: Men det er jo bare en katt!

Anmelder

Hun fortsetter.

– Jeg klarte å få reddet katten unna angrepet. Selv fikk jeg bare klor og et overfladisk bitt. Neste gang jeg ser løse hunder, så kommer jeg til å anmelde dette, sier katteeieren, som igjen oppfordrer folk til å følge båndtvangen.

Hun er usikker på rasen til de to hundene som angrep katten, men det var to mellomstore hunder.

Båndtvangen for hunder i Oslo varer fra 1. april til og med 20. august - her kan du lese mer.


LES OGSÅ: Nå skal det bli liv og røre rundt den gamle gården - restaurant, butikker og 440 leiligheter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post![/

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...