Nordre Aker Budstikke

Luksusboliger til titalls millioner i Nordre Aker

LUKSUS: Opp mot 16 millioner kroner for denne eiendommen på Nordberg, men som det ikke er "spart på noe", med tanke på materialvalg osv. Foto: DNB Residens

«Her er det ikke spart på noe, kun det beste er brukt.» Se bildene her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2015 kl 18:37

NORDBERG: Megler Kristine Grønn i DNB Residens, forteller at eiendommen i Barliveien på Nordberg, ble lagt på finn.no mandag kveld. Fredag morgen hadde flere enn 7500 vært innom og tittet på boligen på nett.

- Går videre i generasjonene

- Det er ikke mange slike eiendommer i dette området. En sjelden anledning, det er veldig vanlig at boligene på Nordberg går videre i generasjonene, og ikke blir lagt ut på det åpne markedet, sier megler Kristine Grønn i DNB Residens.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Det har også blitt engasjert en interiørarkitekt for en vurdering av eiendommen i Barliveien.

- Ikke spart på noe

«Fantastisk hus – ett hus som oser av sjarm, lys og trivsel. …Størrelsen på oppholdsrommene er sjenerøse, og med ekstra takhøyde gir det en herskapelig følelse. Her er det ikke spart på noen ting, kun det beste av det beste er brukt i materialvalget...» står det blant annet arkitektens beskrivelse av eiendommen.


Les også: Her må du ha universitetsutdannelse for å få lov til å kjøpe leilighet

Grønn forteller videre at en typisk kjøper av hus i dette området, er en som selv har vokst opp i området. Godt voksen familie med to – tre barn.

- Ellers opplever vi at boligmarkedet generelt går bra om dagen, sier en fornøyd Grønn.

Visning til uken

Barliveien har første visningsrunde til uka. Boligen er bygget i 1997. Bruksareale er 335 kvadratmeter, med blant annet fem soverom. Ikke minst også med stor garasje med plass til hele fem biler. Marka og skiløypa ligger også rett ved eiendommen, ifølge prospektet.

Les også: Det blir ny restaurant med uteservering ved vakre Akerselva

Prisantydning er 15.900.000 kroner, verditakst er 16.800.000.

Like dyr bolig i Havnabakken

Det ligger også en annen bolig i samme prisklasse på finn.no. I Havnabakken selges en enebolig til rundt 16 millioner kroner.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...