Nordre Aker Budstikke

Flere klager på turveien:

– Lurt å ta med lappesaker

Kjell Bjordahl fra Sandaker synes godt at det kunne kommet på litt mer sand på turveien mot Sandermosen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det er ikke lagt på småsingel akkurat, langs turveien mot Maridalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.07.2018 kl 12:27

SKILLINGSDALEN: Tidligere i år har Nordre Aker Budstikke fortalt om Løvenskiolds tømmerhugstarbeid fra Skillingsdalen - Sandermosen og mot Kjelsås.

Dårlig vei

Flere lesere har før sommeren, og i sommer, tatt kontakt med Nordre Aker Budstikke, om det de opplever som dårlig grusvei og sykkelvei, mot Sandermosen, fra Kjelsås.

– På sykkeltur i dag oppdaget jeg i hvor dårlig stand veien er, på strekningen - er dette noe noen kommer til å gjøre noe med?

Spurte leser i juni.

På vei til Sandermosen, lurt å ta med lappesaker. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

På med topplag denne uka

Løvenskiold svarte lokalavisa at de skulle kjøre på et topplag.

Men fortsatt er det flere som opplever at turveien ikke er spesielt god å særlig sykle på. Arnodd Håpnes fra Kjelsås opplevde også å punktere strekningen.

– Jeg var på turveien i går, lørdag, og opplevde at veien ikke var blitt særlig mye bedre. I juni punkterte jeg også på det grove spisse steindekket som var lagt på. Løvenskiold uttalte jo i nab.no at det skulle legges et topplag på veien, men det må være et veldig gjerrig topplag, for det er fortsatt bare grov spiss stein flere steder på veien, sier Håpnes.

Han fortsetter:


– Skal du sykle her, vil jeg oppfordre alle til å sykle forsiktig, for å unngå punktering. Dette er jo en veldig mye brukt turvei, og det er vel ikke bare jeg som blir skuffa over at turveien nå er blitt så mye dårligere enn den var tidligere.

Nordre Aker Budstikke tok turen på søndag - fra Kjelsås, via Monsetangen, og opp bakkene for å komme innpå veien videre til Sandermosen.

Det er tildels mye stor stein - og spisse steiner som Håpnes forteller om - flere steder på vei mot Sandermosen. Men veien er bedre de siste hundre meterne før selve togstasjonen.

Ta med lappesaker

Avisa treffer på Kjell Bjordahl langs veien. Han har syklet fra Sandaker, der han bor, og er på vei mot Sandermosen, og videre rundt Maridalsvannet.

– Jeg sykler mye i skogen, og veien her ikke ser ut som den har gjort tidligere. Man skal jo ikke klage på alt heller, men ja, det kunne godt vært jevnere her. Det hadde nok hjulpet med sand, tror jeg, men ikke for mye av det heller. Noen av disse steinene er ganske store, så det er nok lurt å ta med lappesaker ihvertfall, oppfordrer Kjell.

Løvenskiold

Nordre Aker Budstikke har flere ganger forsøkt å få en ny kommentar fra Løvenskiold, om det vil bli lagt på mer dekke på veien, men har så langt ikke lykkes i å motta noen tilbakemelding.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...