Nordre Aker Budstikke

Luskende person observert i nytt nabolag

Denne personen er sett minst to ganger i bydelen den siste tiden. Foto: Skjermbilde/privat

For andre gang på kort tid er en luskende person oppdaget i et boligområde tidlig om morgenen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Det var for to uker siden den luskende personen ble observert på Tåsen. Et privat overvåkningskamera fanget opp personen like etter klokken fem om morgenen 28. juli.

– Advarsel, virker som det er en bande på ferde i nabolaget igjen, skrev Jon Øivind Stenerud i et innlegg på Facebook, som Nordre Aker Budstikke fikk lov til å dele.

For hans del ble det ikke tatt noe, opplyste Tåsen-beboeren.

– Men naboens hagemøbler ble lempet over til den utgravde tomta ved siden av. Virker som det var en «befaring» i natt, så sikkert lurt å sikre ting før natten for de som er hjemme, informerte Stenerud.


Et privat videokamera fanget en person som lusket rundt boligen på Tåsen natt til onsdag. Video: Privat

Ny observasjon

Nå er det som trolig er den samme personen, observert på nytt. Denne gangen i et nabolag på Kringsjå.

– Jeg observerte i går morges (tirsdag i forrige uke, journ. anm.) cirka klokken 06.30 en kvinne med samme HH-jakke og hette over hodet, selv om det var sol, forteller en beboer.

Personen skal ha gått fra en hage til en annen ved å krysse et gjerde.

– Hun bar på en hvit plastikkpose med varer fra Morgenlevering. Jeg tenkte først ikke på sammenhengen, men at det var et bud som lette etter en hybelinngang eller lignende. Jeg gikk ut og spurte høyt om jeg kunne hjelpe med noe, men da forsvant hun raskt, opplyser Kringsjå-beboeren.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...