Nordre Aker Budstikke

– Må ha et sted å parkere snøen

Låkeberget P-plass onsdag. (Leserfoto)

Låkeberget parkeringsplass er full av snø som er dumpet der av brøytemannskapene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2018 kl 15:49

MARIDALEN: Flere lesere har kontaktet Nordre Aker Budstikke etter at det er dumpet store mengder snø på Låkeberget P-plass i Maridalen.

«Det er observert tømming av lastebillass med snø på denne p-plassen i dag. Er det slik at plassen brukes som snødeponi nå? Vi stiller oss undrende til dette da Maridalen er landskapsvern område, med strenge restriksjoner for drikkevannskilden rett ved,» skriver en leser som er bosatt i Maridalen.

Lagring av snø

Pressekontakt Line Holand i Bymiljøetaten har på stående fot ikke konkret informasjon om Låkeberget, når vi ringer onsdag ettermiddag, men kan på generelt grunnlag si:

– Vi trenger midlertidige lagringsplasser for snøen som fjernes fra veier og gater i Oslo, mens vi venter på å få kjørt det til lekteren (som smelter snøen, journ.anm.). Da må vi ta i bruk parkeringsplasser, slik som denne, rett og slett for å parkere snøen.

LES OGSÅ: Det er heller ikke populært når snø freses inn i private hager


– Låkeberget er en mye brukt utfartsparkering for folk som skal gå på ski i Maridalen og Nordmarka.

– Ja, det skjønner jeg. Og snøen skaper utfordringer. Men vi må huske på at det er en spesielt snørik vinter, og vi må ha midlertidige lagringsplasser for å oppbevare snøen som ryddes bort, sier Holand.

LES OGSÅ:

Her er veiene som skal ryddes for snø denne uka

Stanset snøryddingen etter dødsulykken tirsdag kveld

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...