Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Makeover på Ullevålsletta

Veldig moro med nye lekeapparater. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I denne barnehagen står foreldrene på - den er jo også foreldredrevet. Og de har hatt penger på bok - torsdag var åpning av det helt nye utearealet i barnehagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2016 kl 22:59

ULLEVÅL: Glade små og store i Ullevålsletta barnehage torsdag ettermiddag. Karina Danielsen med liten hjelper klipper snoren over, og de nye lekeapparatene og det oppgraderte utearealet er erklært åpnet.

Karina og medhjelper klipper snoren, og utearealet er herved åpnet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

60 år

Ikke bare har barnehagen 60-årsjubileum i år, men den har også vært flink til å spare penger. For sammen med 100.000 kroner fra Claussen og Heyerdahl-fondet, så har de kjøpt mange nye lekeapparater og oppgradert hele uteområdet.

Ny sandkasse, ny stor lekebåt, nye husker, nye sklier med mer.

– Barnehagen er sentral for hele nærmiljøet - en samlingsplass også utenom åpningstidene, sa blant annet fondets representant ved åpningen, og understreket også det store engasjementet blant foreldrene i barnehagen.

SE FLERE BILDER FRA ÅPNINGEN HER

Mer oversikt

Pappa Jostein Skaar er strålende fornøyd med Ullevålsletta.

– Nå har det jo også blitt så flott ute her! Johannes storesøster har også gått her, her er det fint å gå i barnehagen, sier han.

Storesøster Martine kan bekrefte at de som jobber i Ullevålsletta barnehage er veldig greie.

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Og så er det mange greie barn, og fint at ikke er så mange barn. Får da har man liksom mer oversikt! sier hun.

Mormor Unni Storse Sætre er også strålende fornøyd med Ullevålsletta.

– Det har blitt så fint her nå - veldig stor forskjell fra tidligere. Og så synes jeg det er flott at det ikke er så veldig stor barnehage, med veldig mange barn. Det er bare kjente fjes her!

Sier mormor med Jakob på fanget.

Mormor Unni med Jakob på fanget. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

SE FLERE BILDER FRA ÅPNINGEN HER

Prioritet

For det er kun plass til 29 barn i Ullevålsletta barnehage. Da avisen var innom torsdag, var det bare to ledige storebarnsplasser igjen.

Ullevålsletta Sameie har prioritet, utover det tas det inn barn fra andre områder. Barnehagen leier av sameiet, og er en stiftelse.

Styreleder Mari Mauseth Log forteller videre.

Større påvirkning

– Det er fint å ha barna i en foeldredrevet barnehage. For da har vi foreldre mye større påvirkning på hva og hvordan vi ønsker at barna våre skal ha det i barnehagen, sier hun.

Nye lekeapparater og is i barnehagen, samtidig! Det må bli bra! Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det nye

Følgende endringer har skjedd i uteområdet.

Riving av alle gamle apparater, utvidelse av uteareal med en ny inngjerdet naturtomt, helt nye lekeapparater, blant annet en syv meter lang og tre og en halv meter høy båt, i tillegg til bytte og nyetablering av alle dekker i forbindelse med lekeappratene.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...