Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mange busser står: Fortsatt trafikkaos i Oslo

IKKE I DAG: Buss i rute, på veien, er ikke fasiten torsdag 26. mars, i følge Ruter. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Torsdag ettermiddag melder Ruter at mange av deres busser fortsatt står som følge av snøværet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2015 kl 17:02

OSLO: Torsdag ettermiddag melder Ruter at svært mange busser fremdeles står, fordi snøværet har vedvart utover dagen.

«Dette har skapt store lokale trafikale utfordringer på mange veistrekninger og brøytingen tar tid grunnet køer og utforkjøringer på veinettet. Noen busslinjer har likevel begynt å kjøre» skriver Ruter i en pressemelding.

Tog, trikk og T-bane går imidlertid med full kapasitet, men man må påregne enkelte forsinkelser.

LES OGSÅ: Basketak mellom ranere og butikkansatt

De reisende bes derfor vurdere T-bane, tog og trikk som fremkomstmiddel i stedet for buss dersom det er mulig. Det henvises også til reisegarantien.

Se oppdaterte meldinger på ruter.no.

Det er det «usedvanlig kraftige» snøværet, med påfølgende ekstremt glatte veier og dårlig sikt, som har skapt komplett trafikkaos i Oslo torsdag.

Politiet har på Twitter gjennom hele dagen meldt om store problemer med framkommeligheten på veiene, på grunn av fastkjørte biler.

LES OGSÅ: Men her kommer det noe godt ut av snøen: Alpinanlegget var i ferd med å stenge for sesongen, men så kom snøværet

«Det er av busselskapene blitt vurdert som uforsvarlig å kjøre buss i Oslo, og politiet stanser også stadig mer av trafikken flere steder i Akershus. Trafikksikkerheten kommer først, og det vurderes fortløpende om forholdene er forsvarlige til å kunne kjøre buss. Skinnegående trafikk kjører, men også der er det forsinkelser» meldte Ruter torsdag morgen.

LES OGSÅ:
Denne bussen får flere avganger
55-bussen parkeres permanent

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...