Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Maridalsveien utvides

Mange møtte opp for å aksjonere for en tryggere ferdsel innover i Maridalen. Arkivfoto

Bystyret har vedtatt at den eksisterende bilveien innover i Marialen skal bygges ut slik at det blir et sykkelfelt på veiskulderen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2007 kl 10:47

Maridalen: Før onsdagens bystyremøte lå det an til at byrådets forslag om en adskilt gang- og sykkelvei innover i Maridalen ville bli nedstemt. Nordre Aker Budstikke bragte i gårsdagens avis nyheten om at flere hundre aksjonerte for å få tryggere forhold innover i Maridalen, men at det så mørkt ut for en løsning. Men i siste liten kom bystyret likevel til enighet, og nå blir det tryggere forhold for syklister, gående og rulleskikjørere innover i Maridalen.

Bystyret kom frem til et kompromiss da de behandlet saken, melder NRK. Istedet for å asfaltere turveien som blir bygget fra Brekkekrysset via Låkeberget til Hammeren skal den eksisterende bilveien bygges ut slik at syklistene får sitt eget felt på veiskulderen.

- Vi har bedt byrådet se på muligheten for å bygge en skulder på eksisterende vei fra Brekke og inn til Skar slik at syklister og rulleskibrukere kan få bedre forhold i Maridalen. Vi har forhørt oss med alle de verneinteresser vi har hatt kontakt med, og de har hatt forståelse for at denne skulderen kan være et kompromiss mellom en full utbygging av gang- og sykkelvei og ingenting, sier Ivar Christiansen (Ap) til NRK.

Det er usikkert når sykkelveien er ferdigstilt.

- Det er et stort arbeid, og det er et stort prosjekt. Det er jo en veldig lang strekning vi snakker om, og det er veldig forskjellig kvalitet på veien slik den er i dag. Noen steder er det ikke noen skulder, og da må vi gjøre en del større inngrep. Andre steder er det en skulder det bare kan legges en asfaltstripe på, sier samferdseslbyråd Peter N. Myhre til NRK.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...