Nordre Aker Budstikke

Måtte jage bort 30 russebusser

30 russebusser måtte fjernes av politiet ved Esso og McDonald's på Gaustad. Det er imidlertid ikke første gang. (Bildet er tatt på samme sted ved en tidligere anledning, i april).

Nok en gang måtte politiet fjerne russ fra plassen ved Esso og McDonald's på Ullevål.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2016 kl 12:00

OSLO: Klokken tre, natt til onsdag twitret politiet om russefest på plassen ved McDonald's og Esso på Gaustad, rett ved ring 3.

Drøyt 20 minutter senere kom meldingen om at samtlige busser var fjernet.

LES OGSÅ: Kokken testet maten til de eldre: – Hadde fått kjeft om jeg serverte dette hjemme

Forstyrrer barna på sykehuset

Plassen på Gaustad, like nedenfor Rikshospitalet, har vært en yndet festplass i flere år. Tidlig i russetiden gikk politiet på Majorstuen ut og ba russen ta hensyn. Klager fra barneavdelingen ved sykehuset vitnet nemlig om at barn og pårørende ble forstyrret av russefestingen.


– Vi kommer særlig til å følge tett opp plassen ved McDonald's, nedenfor Rikshospitalet, der russebusser samles om natten. Vi har fått støymeldinger fra barneavdelingen på sykehuset. Dette går direkte utover barnepasientene, sa leder for ungdomsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Anne Merete Ansok, til Nordre Aker Budstikke 26. april.

Natten etter meldte politiet selv at 10-12 russebusser igjen måtte bortvises fra stedet.

Bråk fra 13 busser på Alna

Etter at russebussene ble jaget fra Gaustad natt til i dag, ble det imidlertid ikke stille. Om det var de samme bussene som rullet videre, eller om det er snakk om andre vet ikke vi. Men klokken 03.29 kom meldingen fra operasjonssentralen om at 13 russebusser skapte problemer på Esso på Alnabru.

Kvart over fire, drøyt tre kvarter senere kom oppfølgingsmeldingen om at fire busser var bortvist, og at det nå var rolig på stedet.


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...