Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Med uteservering ved vakre Akerselva

TORGBYGGET: Nye Torgbygget slik utbygger og arkitektene ser det ferdig rehabilitert og ombygget. Foto: Illustrasjon; Arkitekt Kristin Jarmund Arkitekter

Nye Torgbygget i Nydalen skal minne litt om bygningene på Tjuvholmen og Aker Brygge, ikke minst også med uteservering. Ikke mot sjøen, men mot Akerselva.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: 5. januar i år begynte den store rehabiliteringen og ombygningen av Torgbygget i Nydalen. Torgbygget er også endel av masterplanen Nydalen pluss, med blant annet 3000 leiligheter og 10.000 nye arbeidsplasser i Nydalen - les egen sak her.

Mye glass

Ifølge pressemelding fra entreprenør AS Ing. Gunnar M. Backe, får Torgbygget en større oppgradering enn først planlagt.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Bygningen skal etter planen minne om byggene man finner i områder som Tjuvholmen og Aker Brygge. Det kommer noen nebb, eller kontorkasser, ut mot elven, slik at det blir litt mer liv i fasaden. Det blir mye glass i ulike felt. Det er altså starten på et storstilt løft av Nydalen, sier pressmeldingen.

Restaurant og uteservering

Handelsarealet i Torgbygget utvides med 1000 kvadratmeter.

- Det blir et helt nytt inngangsparti ned mot elven. Det jobbes også med å få til et serveringssted med uteservering ned mot elven og en bedre restaurant i første etasje, sier pressemeldingen.

I tillegg planlegges det en såkalt "helsegate" med helsetjenester som tannlege og fysioterapeut i andre etasje.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...