Nordre Aker Budstikke

Megler dømt til å betale flere millioner i erstatning til eldre dame

Megler dømt for uaktsomhet i boligsalg. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Megleren skal ha rådet damen til å selge utenfor markedet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2017 kl 11:02

NORDBERG: Hegnar.no forteller lørdag om megler som er dømt til å betale millionerstatning for uaktsomhet

Salget gjelder bolig på Nordberg, som også Nordre Aker Budstikke tidligere har omtalt.

- En eiendomsmegler i Oslo må betale 4,5 millioner kroner i erstatning til en 68 år gammel kvinne etter å ha solgt en eiendom direkte til utbyggere uten budrunde, skriver hegnar.no.

I dommen fra Oslo tingrett slås det fast at megleren fra firmaet Nordvik & Partners opptrådte uaktsomt.

- 26. august 2016 ble Langmyrveien 12 solgt til en eiendomsutvikler for 10,5 millioner, uten at eiendommen hadde blitt annonsert. Til tross for at eiendommen året før ble oppført med en anntatt verdi på 13,5 millioner, mente megler 10,5 millioner var det høyeste det var mulig å få for den sommeren 2016, og rådet eieren til å selge utenfor markedet, fra tidligere sak i lokalavisa.


LES OGSÅ TIDLIGERE SAK I NORDRE AKER BUDSTIKKE - KREVER MEGLER 7.6 MILLIONER KRONER ETTER SALG AV BOLIG UTEN ANNONSERING

LES OGSÅ: Lager dokumentar om «hemmelige boligsalg»

LES OGSÅ: Vil rive disse boligene, og stedet bygge i 10-etasjer.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...