Nordre Aker Budstikke

Melding om slagsmål på Kjelsås

Politiet er på stedet med flere patruljer i 20.15-tiden lørdag kveld. Foto: Kristin Tufte Haga

Politiet er i Kjelsås-området med flere ressurser etter en mulig hendelse lørdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2021 kl 22:43

KJELSÅS: Det bekrefter oppdragsleder i Oslo politidistrikt, Kim Vindsland, overfor Nordre Aker Budstikke. Meldingen om hendelsen kom klokken 20.03, lørdag kveld.

– Det var melding om slagsmål mellom ungdommer. Alle forsvant da vi kom frem. Vi har ikke fått kontroll på noen, sier han.

– Hva gjør politiet?

– Nå er vi fortsatt på stedet og kjører litt i området. Forebygger, svarer Vindsland.

Det er ukjent hvor gamle de involverte er utover at de er ungdommer.


Politiet er i området ved Kjelsås skole lørdag kveld.

– Ikke alvorlig

Politiet har ikke opplysninger om at det skal ha blitt brukt eller fremvist våpen.

– Det ble sagt et titalls ungdommer. Det virker som det var mer knuffing, eller lignende, enn slagsmål. Det var ikke noe alvorlig slagsmål.

– Det har vært endel bråk i området tidligere. Hvilke vurderinger gjør dere rundt det?

– Det er ukjent for meg, men vi er i området for å forebygge. Det er det vi gjør per nå. Kommer det flere meldinger, kjører vi opp igjen. Det er ikke kjent for meg at det har vært et problem i området, uttaler oppdragslederen.

Nordre Aker Budstikke har ikke lyktes i å få en oppdatering i saken av politiet tross flere forsøk.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...