ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Millionomsetning for «Helsesista»

Tidligere helsesøster Tale Maria Krohn Engvik begynte med noe nytt, hun snappet med de unge. Det ble en suksess. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Tale Maria Krohn Engvik, eller «Helsesista», gir råd til barn og unge via Snapchat.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2019 kl 08:02

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE AKER: Tale Maria Krohn Engvik, eller «Helsesista», gir råd til barn og unge via Snapchat. Hun var også helsesøster ansatt i Bydel Nordre Aker og jobbet på skolene Nydalen vgs., Eikelund vgs. i Nydalen, Etterstad vgs. avd. Ullevål og Heltberg private gymnas på Ullevål.

Krohn Engvik har også blitt tildelt flere priser for arbeidet hun gjør.

Dagens Næringsliv forteller at selskapet Helsesista as, og hvor Krohn Engvik, eier mesteparten, har en omsetning på 3,8 millioner kroner, med et driftsresultat på 2,3 millioner kroner.

– Dette viser at vi i Helsesista AS virkelig har jobbet hardt i 2018. Ikke minst med tanke på at det helsefremmende arbeidet Tale gjør som Helsesista på sosiale medier, da i hovedsak Snapchat for landets ungdommer, med et unntak av enkelte betalte samarbeid, er ubetalt arbeid. Inntekten kommer i all hovedsak fra foredrag, sier Helsesistas søster Tuva Serine Krohn Pedersen, daglig leder i selskapet, til dn.no - her kan du lese hele saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE