Nordre Aker Budstikke

Mobiliserer kjelsåsforeldre og barna

Last ned Trafikkagentapp'en, oppfordrer Kjelsås FAU ved trafikkgruppa. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Nå skal vi ta et skikkelig skippertak, oppfordrer FAU ved trafikkgruppa, og ber alle foreldre om å laste ned trafikkapp'en.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2017 kl 16:49

KJELSÅS: – Den kommende uka trenger vi din hjelp for å gjøre skoleveien tryggere for barna på Kjelsås! Bymiljøetaten, som har ansvar for i sikre skoleveiene i Oslo, har bestemt at Nordre Aker bydel i år har prioritet når det gjelder å få midler til å sikre skoleveien. Vi har allerede fått utbedret flere forhold rundt Kjelsås skole, men vi er langt unna å ha det vi kan kalle en trygg skolevei.

Slik starter brevet til Kjelsåsforeldre - med barn ved Kjelsås skole.

SE HVOR BYMILJØETATEN VIL HA NYE FARTSHUMPER OG FARTSGRENSER I BYDEL NORDRE AKER

Trafikkagenten

FAU - Foreldrenes Arbeidsutvalg - ved Trafikkgruppa og Bjarne Vasset jr. oppfordrer nå foreldrene til å melde inn til Trafikkagenten, via appen, der foreldre og barn vil ha utbedring fortest mulig.

– Bymiljøetaten bruker egen Trafikkagenten-prosjektets tilbakemeldinger i arbeidet om hvilke tiltak som bør prioriteres. Derfor er det så viktig at foreldrene nå melder inn de stedene som det haster med å få utbedret. Dette er en unik mulighet!


Oppfordrer Bjarne Vasset jr. gjennom Nordre Aker Budstikke, og forteller at gruppa har en egen facebookside.

Mobil og nettbrett

Trafikkagenten er et kartleggingsverktøy, som er utviklet til mobil og nettbrett, der barna sammen med foreldrene kan melde om utfordrende- og farlige områder på skoleveien sin.

Trafikkagenten kan også brukes til å rapportere opplevelser på vei til andre aktiviteter, som trening, til butikken eller lignende. På alle innrapporteringene er det mulig å legge inn kommentarer og sende inn bilde.

Rapport

– Vi har vært i tett dialog med Bymiljøetaten nå i mai og juni. De vil lage en rapport, følge opp og komme på befaring med ingeniører og teknikere og andre ansvarlige, så snart de har fått innrapportert tilstrekkelig med meldinger fra foreldrene ved Kjelsås skole, skriver FAU videre i brevet til foreldrene.

Aksjonen starter i dag, og varer frem til 20. juni.


– Nå tar vi et skikkelig skippertak. Barna kan også melde inn via app'en. Men gå sammen med de, ikke send de ut alene til de trafikkfarlige stedene, oppfordrer FAU og Bjarne Vasset jr. videre.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...