Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Én ting du ikke må glemme når du skal få vakker hud

Ann-Kristin Fjeldstad er daglig leder for skjønnhetssalongen Clinique Decléor på AMFI Ullevaal.

Her er det som skal til for å få få glødende hud og best utbytte av de flotte kremene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2018 kl 15:57

AMFI ULLEVAAL: For hva er den største feilen kvinner gjør når de skal skinne?

– De glemmer å peele. Når man kjøper en fantastisk anti-rynkekrem, tror mange at den gjør alt. Men forarbeidet er utrolig viktig. Det grunnleggende i hudpleie er peeling og pleie, sier Ann-Kristin Fjeldstad, daglig leder ved Clinique Decléor på AMFI Ullevaal.

Hun bruker metaforer til å understreke det viktige forarbeidet.

– Hvis du ikke først peeler av døde hudceller, hjelper dessverre ikke den flotte kremen. Det blir som et tregulv med tørr og gammel lakk: For at treverket skal få frem sin glød igjen, må alt det tørre gamle peeles bort. Litt slik er det med huden din også. Du får ny hud på kroppen én gang i måneden – de tørre og døde hudcellene må peeles bort for å få frem gløden i huden og for at de flotte produktene skal virke best mulig på huden under.

Clinique Decléor har et stort utvalg av produkter som renser og behandler huden, slik at du får tilbake gløden. Blant annet denne fra Babor.

Anbefaler hudpleier

Ann-Kristin Fjeldstad understreker også at kostholdet og livsstilen er avgjørende for hvor mye huden vil gløde.

– Når det er på stell, er det viktig at man er glad og smiler mye. Hudpleien er også viktig, og da er det én gang peeling, en bra maske og gode hudpleierutiner som er viktig.

– Vi anbefaler å besøke hudpleier hver fjerde til sjette uke, fordi vi får ny hud på hele kroppen en gang i måneden. Når du kommer til oss, får du også velværebiten som er kjempeviktig i dagens stressende samfunn, sier Ann-Kristin.

Bestill time hos Clinique Decléor, her– eller ring 23 00 90 10!


I løpet av de neste ukene vil det derfor være mange hjertelige grunner til å skulle gjøre mor eller kjæresten pen og glad. Oppfordringen fra Clinique Decléor er krystallklar: Vis at du setter pris på damen(e) i ditt liv: Gi en vidunderlig oppmerksomhet i anledning morsdagen eller valentinsdagen!

Rød løper-behandling

Red Carpet Treatment er behandling for en slik spesiell anledning, eller om du bare vil føle deg fabulous!

– Det er en luksusbehandlingen som tar én time, sier Ann-Kristin.

Red Carpet Treatment er en velværebehandling for alle hudtyper og hudtoner, som innebærer dobbelrens, dobbelmaske og massasje. Alt for en strålende hud:

  • Frisker opp trøtt hud
  • Reduserer tørrhetslinjer
  • Strammer opp huden
  • Plumper og gir en jevnere hudtone.


– Etter Red Carpet-behandlingen sitter du igjen med en stram og ung hud, som gløder! Du har vel sjelden sett en hud som er så fresh. Det ligger jo litt i ordet, også: Når du går på den røde løperen, skal du virkelig skinne – og det du gjør du etter en slik behandling, sier Ann-Kristin.

Et gavekort på luksusbehandlingen vil bli svært godt tatt i mot, garanterer hudeksperten.

– Det er jo kjempekoselig! Vi sender også med med noen produkter, som er gratis for henne. Vi pakker det inn som en pen gave.

– Hvordan påvirker behandlingen selvfølelsen?

– Det ligger litt i ordet: Du er så fin du kan være, som om du skulle ha vært på en rød løper. Om du har hatt influensa, er veldig sliten, eller skal på en stor tilstelning, er Red Carpet tingen når du trenger et lite løft, sier Ann-Kristin.


Bestill time hos Clinique Decléor, her– eller ring 23 00 90 10!

Clinique Decléor holder til i handlegaten på AMFI Ullevaal.

Populær klinikk

Hos Clinique Decléor finner du også ekspertise på klinikkens produkter, fordi de ansatte er spesialutdannet i hud. Det gir igjen de besøkende en trygghet, når det gjelder å få råd og veiledning om du har et hudproblem, eller om vil handle lekre produkter til kropp og sjel.

– Utseende betyr mye for både kvinner og menn, og da er det viktig å søke råd hos oss som har utdannelse på området – og ikke bare selger en krem for å selge, som de ofte gjør i parfymerier, flyplasser og matbutikker, sier hudterapeuten Ann-Kristin, som i dag leder staben på syv ansatte.

– Min filosofi er at alle våre kunder skal få mer enn de forventer av god service og behandling, samt at alle skal få de beste prisene på de beste produktene. Jeg gleder meg til å gå på jobb og lykken er å hjelpe andre til et bedre utseende, sier hun.

– Hva er de mest populære behandlingene?

– De mest bestilte behandlingene er hudpleie og voksing. Brasiliansk vox har tatt helt av og vi bruker en skånsom Lycra vox som nesten ikke gjør vondt. Ansiktspleie er vel den behandlingen vi gjør mest av, det er så hyggelig og inspirerende å se at kundene våre blir fornøyde og kjøper produkter som hjelper, sier Ann-Kristin – og berømmer de besøkende på ved klinikken på AMFI Ullevaal.

– Jeg må få tilføye at vi har de flotteste og hyggeligeste kundene i Oslo. Etter 12 års drift har vi opparbeidet oss en herlig kundekrets med trofaste og flotte kunder. Vårt motto er at alle kundene våre skal ha like god service som om de var Dronning Sonja, avslutter Ann-Kristin.

Ring 23 00 90 10 for å bestille time!

Les mer på Clinique Decléors nettsider!

Ga til AMFI Ullevaal nettsider.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...