Nordre Aker Budstikke

Nå er denne butikken historie. Se hva som åpner her

STENGT: Men 17. september gjenåpner supermarkedet på Storo storsenter, da som Coop Mega.

Lørdag stengte ICA Supermarked på Storo storsenter. 17. september gjenåpner butikken i Coop-drakt. Uken etter er ICA Supermarked historie også på Ullevaal stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2015 kl 08:57

STORO: 5. september var siste åpningsdag. De neste to ukene skal det jobbes iherdig bak sperringene der ICA Supermarked Storo tidligere holdt til i førsteetasje på Storo storsenter.

Først 17. september klokken 10.00 kan du igjen trille handlevogna inn i supermarkedet på kjøpesenteret. Da heter den Coop Mega.

Da Coop Norge kjøpte ICA Norge tidligere i år, ble det kjent at dagens Rimi- og ICA-butikker skulle omprofileres til butikker i Coop-kjeden. På grunn av markedsposisjonen måtte Coop selge unna 93 butikker på landsbasis til NorgesGruppen og Bunnpris. Det resulterte i at Rimi Storo allerede i april fikk Bunnpris-skilter.

– Mye likt i Mega

– Du vil finne mye av det samme hos Mega som hos ICA, det vil fremdeles være et stort fokus på ferskvarer, med både betjent ferskvaredisk og ferdigpakket ferskvare. I tillegg blir kjøl og meieri utvidet, sier kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, Lise Mette Kjellberg, om den nye butikken på storosenteret.

Hun minner om at kundene nå vil kunne bruke sitt Coop-medlemskort i butikken på Storo, og frister med at dette gir gode tilbud på utvalgte varer, og kjøpeutbytte på handelen.


LES OGSÅ: 25 år som Rema-kjøpmann på Kjelsås: Sier nei til søndagsåpne butikker

Nytt: Selvbetjening

En stor nyhet venter imidlertid på kundene når butikken gjenåpner.

– Det som også er helt nytt er selvscanning av varer – som gjør det enkelt for kundene, og kanskje spesielt de mange kundene som er ansatt på senteret og skal ha noe raskt i lunsjen, sier Kjellberg.

Betjeningen blir den samme

Det er Eigil Rognan som blir butikksjef i den nye Coop Mega Storo. Han har drevet butikken som ICA i mange år.

– Han og resten av teamet hans blir med videre, så betjeningen er den samme, opplyser Kjellberg.

Ny butikk på Ullevaal stadion

ICA Ullevaal Stadion skal også omprofileres, og blir Coop Mega fra 24. september. Rimi-butikkene på Korsvoll (Maridalsveien), Kjelsås (Marsveien) og Nydalen (i Torgbygget) vil ikke bli omprofilert til Coop før neste år.

Etter å ha solgt unna 93 tidligere ICA-/Rimi-butikker, sitter Coop igjen med 450 butikker som skal omprofileres til deres egne kjeder, primært Mega, Prix og Extra.

– Vi vil nok være langt inn i neste år før de 450 butikkene er omprofilert til Coop, har kommunikasjonsdirektør i Coop Norge, Kristin Paus, tidligere uttalt til Nordre Aker Budstikke.

Utvider med franchise-organisasjon

Coop er organisert i 104 samvirkelag, som eier butikkene i kjeden. Coop Øst driver butikkene i Oslo, Akershus, Hedmark, Østfold og Oppland.


Flere av butikkene Coop overtar fra ICA Norge er imidlertid franchisedrevet, hvilket vil si at kjøpmenn driver butikkene på lisens fra ICA. Coop overtar nå disse franchiseavtalene, og vil opprette et eget datterselskap, under Coop Norge, som skal organisere disse.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...