Nordre Aker Budstikke

Nå er det snart slutt for disse nærbutikkene

Det nærmer seg siste åpningsdag både for RImi Kjelsås (øverst) og butikken på Korsvoll. Førstnevnte gjenåpner som Prix, den andre som Extra. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA (MONTASJE)

Har siste åpningsdager som Rimi 1. og 6. februar.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2016 kl 16:59

KJELSÅS/KORSVOLL: Omprofileringen av de to Rimi-butikkene, som er kjøpt av Coop, går etter planen, opplyser Lise Mette Kjelleberg, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til Nordre Aker Budstikke.

1. februar er siste åpningsdag for Rimi Kjelsås, og 6. februar for Rimi på Korsvoll.

Nyåpning for de to butikkene er 4. februar for butikken på Kjelsås (i Marsveien) og 11. februar for butikken på Korsvoll (i Maridalsveien).

Men i motsetning til hva vi tidligere har skrevet, er det kun Kjelsås-butikken som åpner dørene som butikk i Coop Prix-kjeden.

Den får til gjengjeld kun 400 meter til den eksisterende Prix-butikken i Midtoddveien.


Det er nemlig nå bestemt at Korsvoll-butikken forblir rød, når den 11. februar åpner som Coops Extra-kjede. Extra profileres som en «billigkjede med supermarkedsutvalg».

Coop kjøpte opp Ica Norge i fjor, og startet våren 2015 omleggingen av de tidligere Ica- og Rimi-butikkene. Prosessen vil vare til langt ut i 2016, sa Coop den gangen.

Dette har skjedd med Rimi- og Ica-butikkene i Nordre Aker:

I tillegg varsler Coop at de legger ned Coop Marked-butikken på Damplassen i mai 2016. «Samvirkelaget i Ullevål Hageby» har en nesten 100 år lang historie. Men i motsetning til da den åpnet som en av områdets mest moderne forretninger, er det ikke lenger mulig å drive framtidsrettet dagligvarevirksomhet der, mener Coop.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...