Nordre Aker Budstikke

Nå er Øysteins juleinitiativ over hele Norge

TV-2, Fattighuset og Øystein Hoff, daglig leder ved Egon Storo - direkte på TV, julaften. Foto: SKJERMDUMP TV2

Det som begynte i det små, med omtale i lokalavisa, endte opp på TV på selveste julaften, og med mange, mange små og store gjester fra Fattighuset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.12.2016 kl 10:17

STORO: For ikke lenge siden fortalte Nordre Aker Budstikke om Øystein Hoff, daglig leder, ved Egon restaurant på Storo, som inviterer 100 personer fra Fattighuset, til middag på julaften.

– Vi har tradisjon på å invitere seniorer og barnehager hit i ny og ne. I fjor jul tenkte jeg at det hadde vært veldig hyggelig å invitere mange fra Fattighuset. Men da rakk jeg ikke å arrangere det i tide. Så derfor gjør jeg det nå, sa Hoff i anledning saken.

Fra venstre Sverre Rusten fra Fattighuset, restaurantsjef Øystein Hoff og senterleder Unni Merethe Aasgaard diskuterer julaften. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I tillegg la også senterdirektør ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, 10.000 kroner på bordet til et aldri så lite gavedryss til gjestene.

Her kan du lese hele saken.


Nordre Aker Budstikke kjenner også til at det i etterkant av at Øysteins initiativ ble kjent, er samlet inn mange gaver også fra de andre butikkene i senteret.

– Et veldig, veldig bra tiltak

– En sånn invitasjon tror jeg ikke vi har vært borti før, et veldig, veldig bra tiltak. Det har allerede satt seg opp veldig mange på liste, også familier med barn. Jeg tror ikke det blir noe problem å få fyllt opp den lista der, sa Sverre Rusten fra Fattighuset tidlig i desember da invitsjonen kom.

Arbeids- og sosialministeren imponert

Så gikk det noen dager, og restaurantlederen fikk en telefon. Fra Arbeidsdepartementet og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). Hun hadde lest saken om Øysteins initiativ, i Nordre Aker Budstikke.

Statsråd Anniken Hauglie (H) og daglig leder Øystein Hoff ved Egon Storo. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Jeg leste saken om Øystein Hoff i Nordre Aker Budstikke, og synes det er et fantastisk initiativ, sa minister Anniken Hauglie da hun kom på besøk mandag denne uken - les hele saken her.

– Eksempel på nestekjærlighet og omsorg

– At han og Egon inviterer 100 fra Fattighuset på middag julaften står det stor respekt av. Det er et flott eksempel på nestekjærlighet og omsorg for dem som ikke har det så godt som de fleste andre. Jeg applauderer det, sa Hauglie.

Sender over hele Norge

I dag julaften, var det fullt hos Øystein på Storo. Initiativet roses, og også TV2 var på plass julaften for å forevige initiativet.

– Dette er helt sjukt! sa blant annet daglig leder ved Egon Storo, da han ble intervjuet på direkte-TV, og om alle gavene - hele 350 stykker - fra Storo Storsenter.

Fattighusets representant kommenterte også.


– Dette er helt fantastisk gjort av Storo Storsenter og Egon!

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...