Nordre Aker Budstikke

Legesenter på flyttefot:

Nå har de endelig funnet nye lokaler

Lege Arne Fetveit ved Kjelsås Legesenter. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

I løpet av våren flytter Kjelsås legesenteret inn i nye lokaler, ettersom dagens bygg skal rives.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2020 kl 15:52

KJELSÅS: Kjelsås legesenter ved lege Arne Fetveit, har tidligere fortalt i Nordre Aker Budstikke, at senteret legedriften har vært på leting etter nye lokaler i området.

Legesenteret holder til i bygget i Kjelsåsveien 114-116, som skal rives. Det skal bygges rundt 80 nye seniorboliger i nytt bygg, og Fetveit fortalte også at det nok blir for dyrt å flytte inn i nye lokaler som legesenter, i tilknytning til nybygget.

Det skal skje store endringer i Kjelsåsveien 114-116 fremover, og leietagere i det hvite murbygget på eiendommen må ut i løpet av neste måned. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå kan legesenteret juble over å ha funnet nye lokaler:

– Vi har leid rundt 400 kvadratmeter i Frysjaveien 35, i andre etasje. Det er heis der. Det vil også bli plass til en fastlege til, som har ledig kapasitet, i alt blir vi syv leger og med kapasitet til rundt 7500 pasienter på listene. Ombygningen er i full gang, og vi åpner mandag 6. april, forteller lege Ingjerd Guldal ved senteret.


I dette bygget, i andre etasje har nå legekontoret leid lokaler, og flytter fra Kjelsåsveien til Frysjaveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hun opplyser videre at Kjelsås legesenter stenger fra og med 1. april, og det jobbes med vikarløsninger de dagene senteret er stengt resten av den uken.

I området langs Frysjaveien er det stor utbygging fra næring til boliger, der de første beboerne i OBOS sitt Frysjaparken, på motsatt side av veien, allerede har flyttet inn. I Frysjaveien 29, litt lenger inn i veien for der legesenteret flytter inn, har Oslo Finerfabrikk planlagt et boligprosjekt.

Legesenteret melder at de har inngått en leieavtale i Frysjaveien 35 med varighet på 3,5 til 5 år, med mulighet til forlengelse, ifølge Guldal. Hun legger til at det blir tilrettelagt for handikapparkering i tilknytning til lokalene. Øvrig parkeringsløsning er under utredning.

Seniorsenteret Kuben 62+ holder også til i Kjelsåsveien 114-116, og de har også funnet nye lokaler -
her kan du lese den saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...