Nordre Aker Budstikke

Nå skjer det mye bak disse vinduene

Det ser mørkt ut, men full aktivitet på innsiden. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det jobbes og pusses opp, og det blir asiatisk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2017 kl 18:45

GREFSEN: Det er lenge siden det gikk an å kjøpe tørt eller vått her inne, i det som tidligere var kafe.

Endelig er det noe som skjer i lokalet, det pusses opp for fullt, da Nordre Aker Budstikke stikker nesa innom mandag.

- Vi skal åpne Grefsen sushi og thaimat her, forteller drifter Frank Van Do.

Par måneder

Lokalene er ikke ferdig bygget om og pusset opp, så åpning skjer ikke med det aller første.

- Vi håper å være klare til åpning i løpet av et par måneder, sier Van Do videre.

Take away

- Det blir i første omgang take away-mat, men jeg satser på etter hvert å kunne drive vanlig matservering inne i lokalet.

LES OGSÅ: Den frekke «takleggeren» ødela først deler av taket til Tore (86), før han så tilbød seg å reparere det, for mange tusen kroner

Flamingo

I sommer fortalte også lokalavisa om reåpning i de gamle Flamingo-lokalene, rett på andre siden av kommende Grefsen sushi og thaimat.

- Det blir godt drikke - og god mat. Det er litt tidlig å fortelle om alt, men vi satser på alle rettigheter og et bredt mattilbud. Fra vanlige middagsretter til kebab. Blant annet skal vi også tilby ekte italiensk pizza, sa blant annet Bashad, som tidligere har driftet kafé i nord, i Harstad til Nordre Aker Budstikke i juli.


Lokalene ble også pusset opp. Bashad hadde planer om å åpne i august, men har tydeligvis blitt noe forsinket, da stedet fortsatt ikke har åpnet.

Ny torg- og møteplass

I tillegg til at det skjer nye ting på Grefsenplatået, så er området også under forvandling til bydelens nye torg- og møteplass - her kan du lese om saken fra august, som forteller mer om de helhetlige planene for platået.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...